Zavřít reklamu

home3_bg2Moderní domácnost doslova přetéká daty. Neustále obohacujeme své životy novými médii, soubory a ostatními daty, od počítačů, přes inteligentní telefony, až k herním konzolám a tabletům. Jedním z řešení, jak tato data skladovat, sdílet a synchronizovat, jsou síťová úložiště, jinak označovaná NAS, která Vám umožní centrálně skladovat a spravovat všechna Vaše důležitá data, fotografie a média. QNAP poskytuje širokou škálu zařízení Turbo NAS, která pomohou doplnit Vaši digitální domácnost.

Než se dozvíte, jak Vám může Turbo NAS pomoci, podívejme se nejprve na několik běžných problémů, s nimiž se potýká typická digitální domácnost. Čím dál více mobilních zařízení umožňuje stahovat a sledovat HD videa. Ale HD filmy vyžadují spoustu místa, takže není možné nosit jich u sebe příliš mnoho. A to ani nezmiňujeme obtíže, na něž naráží snaha využívat tyto filmy na Vaší domácí HDTV. Jak může Turbo NAS prospět Vaší domácnosti?

Hudba pro Vaše uši – a pro všechna Vaše zařízení
Uspořádání veškeré hudby, kterou máte doma, a poslech všech hudebních kolekcí pomocí různých zařízení, která jste zvyklí používat, včetně laptopů a mobilních zařízení, nebyly nikdy tak snadné jako je tomu nyní s vyhrazenou Music Station, a přitom Vás to neobírá o kapacitu úložišť.

Obrazově dokonalé úložiště pro fotografie
S Photo Station jsou Vaše drahocenné fotografie v bezpečných rukou. Turbo NAS, který Vám umožňuje uspořádávat, sdílet, a dokonce i automaticky nahrávat fotografie z Vašeho inteligentního telefonu, je dokonalým řešením k ukládání a sdílení všech Vašich fotografií.

home2_item1

Užívejte si své filmy kdekoli
Turbo NAS, poskytující dostatek prostoru pro nesčetná videa v rozlišení HD a širokou škálu funkcí, jako například DLNA, AirPlay, překódování v reálném čase pro mobilní zařízení a konektivitu HDMI, se může snadno stát středobodem Vašeho domácího kina a mobilní zábavy.

Jednoduché sdílení
Když chcete sdílet média nebo soubory na Turbo NAS, není potřeba vytahovat USB kabely ani karty SD – dokonce ani není třeba být na stejném místě! Soubory můžete snadno sdílet a synchronizovat, ať už jste kdekoli, ať už jdete nebo jedete kamkoli, a to na jakékoli zařízení chcete.

Vytvořeno pro zálohování
Turbo NAS je vzhledem ke své velké úložné kapacitě, vynikající rychlosti přenosu souborů, širokému rozsahu zálohovacích aplikací a solidnímu hardware ideálním umístěním pro zálohy všech Vašich domácích počítačů a zařízení.

Veškeré další informace o Turbo NAS se dozvíte přímo na oficiálních stránkách společnosti QNAP pro ČR. Sledovat se vyplatí také Facebook skupinu QNAP Czech Republic, na které se dozvíte o všech novinkách, které společnost uvádí na trh.

home4_bg2

Dnes nejčtenější

.