Zavřít reklamu

Apple Store - iconMinulý měsíc jsme zveřejnili fotografie nově otevřeného Apple Storu v Bruselu, který byl vůbec prvním originálním obchodem Applu od šéfa designerského týmu Jonyho Iva. Minulý týden jsme pak informovali, že se otevře vůbec největší Apple Store na světě. Ten Apple otevřel dnes v Dubai a jak můžete vidět na snímcích níže, tak se opět jedná o další obchod, který navrhoval Jony Ive.

Znovu nechybí menší stromy přímo uvnitř obchodu nebo speciální dřevěné stoly reagující na gesta pro vysunutí nebo zasunutí zásuvek. Vzhled obchodu se hodně podobá tomu v Bruselu a v některých částech jsou pomalu k nerozeznání. Je v podstatě jasné, že všechny budoucí Apple Story se ponesou ve stejném stylu, ale Apple plánuje postupně během následujících let předělat i všechny stávajících, kterých jsou v současné době stovky v desítkách zemí.

Níže se můžete podívat na fotografie z nejnovějšího Apple Storu a dokonce i na dvě videa, které vás lépe vtáhnou do děje a ukáží vám celý interiér včetně některých detailů.

1
2
3
4
5

Dnes nejčtenější

.