Zavřít reklamu

Misfit shine iconAmerická společnost Misfit nám představila další generaci fitness náramku jménem Misfit Shine. Od představení první generace Shine uběhly tři roky. Mezitím prošel Shine několika málo úpravami a vyšlo několik obohacených variant jako je například Misfit Swarovski Shine nebo náramek pro plavce Speedo Shine. V poslední době ale bylo znát, že „lesknoucí se“ náramek potřebuje upgrade.

První důležitá věc, jenž je třeba zdůraznit je to, že Misfit Shine 2 neprošla zas až tak velkou revolucí, tedy co se designu týče. Opět máme klasický náramek zvaný Action Clip, do kterého se jednoduše zaklapne modul Misfit Shine 2. Pochopitelně, jako v dobách minulých i teď, si můžete modul z náramku odebrat a dát třeba do kapsy. Podle mě je ale bezpečnější mít náramek na ruce, protože samotný modul je docela malá záležitost.

Misfit Shine 2

Na těle Misfit najdeme LED diodky a vibrační motorek, z čehož plyne jediná   komunikace mezi vámi a náramkem. Navíc výrobci přidali integraci IFTTT, která byla již u levnější Misfit Flash. Díky tomu můžete například jediným dotekem zapnout chytrou žárovku nebo spustit Spotify. „Do Shine 2 jsme toho zabalili celkem dost, jako například nové funkce. Navíc máme tenčí tělo a stejnou baterii,“ uvedl šéf designu Adam Mack.

Misfit Shine 2 se bude prodávat ve dvou barevných variantách – růžově zlatá a černá. Dostupný bude náramek v listopadu na oficiálních stránkách Misfit za 100 dolarů, tedy v přepočtu asi dva a půl tisíce korun.

Misfit shine 2 2

Dnes nejčtenější

.