Zavřít reklamu

tagVšichni jsme si tím už prošli. Odložili jste si klíče a za 5 minut jste neměli ani ponětí, kde se mohou nacházet. Odpřisáhli byste, že jste svou peněženku dali na pracovní stůl, ale teď tam už najednou není. V restauraci jste si položili batoh na zem vedle sebe, ale po nasycení jste odešli bez něj. Pokud se vám to všechno stane v jednom týdnu, řešení je třeba hledat spíše v medicíně než v technologii, ale pro ty, kterým se to stává ojediněle nebo se tomu chtějí vyvarovat, je zde Lokalizační klíčenka Kensingtom Proximo Tag.

Princip fungování Proximo Tag je velmi jednoduchý. Zařízení je pomocí aplikace neustále ve spojení s vaším smartphonem a překročení určité vzdálenosti (kolem 15 – 20 metrů) od telefonu hlásí zvukovým nebo světelným alarmem a navíc vám ukáže poslední polohu ztraceného předmětu. Hlášení přerušeného signálu však není vše co toto zařízení dokáže, podívejte se jak můžete Proximo Tag využít v praxi.

Hlídejte si své cennosti
Proximo Tag je malé zařízení, jednoduše připevnitelné na téměř jakýkoliv předmět. Máte strach o cenné, denně používané věci jako klíče, peněženku, batoh a podobně? Připněte na ně Proximo Tag a získáte strážce pracujícího 24 hodin, 7 dní v týdnu.

proximo2

Nezapomeňte na svůj telefon
Telefon nepochybně patří mezi předměty, které byste opravdu nechtěli ztratit. Stačí, když si vložíte Proximo Tag do kapsy a větší vzdálení od telefonu vám okamžitě hlásí.

proximo

Rychlé vyhledávání předmětů
V pondělí ráno spěcháte do práce, ale nemůžete najít své klíče od auta, zrovna když máte velmi důležitý meeting. Předejít této situaci můžete připnutím Proximo Tag a v mobilní aplikaci si daný předmět jednoduše „prozvoníte“. Pomocí zvukové signalizace už pak nebude problém předmět v domácnosti rychle vyhledat.

Velké parkoviště je pro vás labyrint
Nesnášíte, když bloudíte po přeplněném parkovišti a nemůžete najít své auto? Máme pro vás tip – nechte si v autě Proximo Tag a při návratu na parkoviště si v aplikaci na telefonu vyhledáte na mapě poslední polohu svého auta.

kensington5

Mějte pod kontrolou své děti
Vložte dítěti Proximo Tag do kapsy a nechte ho bláznit se na dětském hřišti zatím co vy si v klidu čtěte vaši oblíbenou knihu na lavičce. Pokud se od vás dítě vzdálí více než 15-20 metrů, aplikace vás hned upozorní. Takto můžete mít své děti neustále pod kontrolou a mít jistotu, že se nepohybují daleko od vás.

Možností využití tohoto užitečného doplňku je opravdu hodně. Díky malým rozměrům můžete Proximo Tag nosit v peněžence, mít na klíčích, v batohu, v kapse, nebo jej připevnit vašemu domácímu miláčkovi na obojek. Výdrž baterie je 6 měsíců a najednou můžete na jednom telefonu obsluhovat až 5 Tagů.

kensington-proximo-tag-apple-samsung-k97151eu-original

Dnes nejčtenější

.