Zavřít reklamu

iPhone 6s iconUž na začátku týdne jsme psali, že v pondělí odstartovaly předobjednávky na iPhone 6s a iPhone 6s Plus v Jižní Korei, tedy v zemi, kde sídlí společnost Samsung a LG, kteří jsou velkými konkurenti Applu. Potěšující zpráva pro Apple, ale špatná pro Samsung byla, že všechny předobjednávky byly vyprodané během 30 minut. A jak se zdá, tak Korejci mají o nový iPhone 6s obrovský zájem, jelikož dnes se u nich v zemi začal konečně prodávat a stojí se na něj neuvěřitelně dlouhé fronty a vypadá to, že se na všechny ani nedostane.

Server Patently Apple totiž zveřejnil fotografii z jednoho korejského Apple Storu, kde je vidět obrovská a táhnoucí se fronta, která vznikla ve snaze vlastnit iPhone 6s ještě dnes. Server se zmínil, že ve frontě stojí stovky lidí a někteří prý čekají už 24 hodin.

Zdá se, že ani růžová barevná varianta Samsungu příliš nepomáhá a jejich telefony už nejsou oblíbené ani v její rodné zemi. Společnost navíc nedávno zlevnila své vlajkové lodě, jenže Korejci si stejně raději zajdou pro iPhone 6s/Plus do Apple Storu, než aby si kupovali Samsung za podobně vysokou částku.

Nicméně, na jednu stranu může být Samsung rád, že je o iPhone 6s takový zájem. Je totiž jedním ze dvou hlavních výrobců procesorů A9 pro oba nové telefony, což mělo za důsledek, že společnost konečně očekává výdělečné čtvrtletí za poslední dva roky, a to vše jen díky Applu.

Apple Store Korea iPhone 6s

Dnes nejčtenější

.