Zavřít reklamu

iOS 9 iconApple opět aktualizoval informace na svých oficiálních stránkách, kde zveřejňuje informace týkající se přijetí systému iOS 9. Jen pár dní po vydání nového systému si jej nainstalovalo přibližně 40%, což je rozhodně dobrý výsledek. Nyní se samozřejmě rychlost přijetí zpomalila, ale i tak je 61% velice dobrý výsledek a zdá se, že se dokonce vyplní slova Phil Schillera, který uvedl, že iOS 9 si nainstaluje vůbec nejvíce uživatelů v historii, čemuž nasvědčuje i fakt, že si jej můžete nainstalovat na všechna zařízení, která podporovala loňský iOS 8.

Jen pro srovnání, právě loňský systém dosáhl 60% až ke konci listopadu, tudíž nyní Apple přesáhl tento mezník už o měsíce dříve, což je pro společnost rozhodně pozitivní zpráva. Očekává se, že čísla budou nadále růst, vzhledem k tomu, že Apple včera vydal iOS 9.1 a mnoho uživatelů tak dostane upozornění na instalaci nového systému. Navíc nebuďme naivní, ale tři čtvrtě uživatelů se rozhodně updatovat, aby získali nové smajlíky, které je zase posunou dále a bez kterých by rozhodně nemohli žít.

Přijetí iOS 9 poroste nahoru také o Vánocích, jelikož spousta zákazníků si pořídi respektive dostane iPhone 6s, iPhone 6s Plus nebo iPad mini 4 (Pro), kde už je iOS 9 předinstalovaný. O vánočních svátcích Apple očekává obrovská čísla prodejů, v podstatě jako každoročně, která jsou mnohdy ještě nad očekávání.

iOS 9 adoption

Dnes nejčtenější

.