Zavřít reklamu

Boomerang from Instagram iconJednou z menších novinek iPhonu 6s a 6s Plus jsou Live Photos neboli živé fotografie, což je vlastně třívteřinové video pořizující se před a po vyfocení fotografie. Na iPhonu 6s se aktivují pomocí 3D Touch a lze si je nastavit i jako pozadí pro iPhone. Zdá se, že Instagram nemohl zůstat dlouho pozadu, jelikož dnes světu ukázal aplikaci Boomerang, díky které můžete pořizovat vteřinové video, jenž se chová podobně jako právě zmíněné Live Photos od Applu.

Výsledek lze následně jednoduše sdílet na Instagram, Facebook nebo Twitter. Pokud se podíváte na video níže, tak na vás vteřinové video bude působit spíše jako neustále dokola opakující se GIF. Pokud si uvědomíte informaci, že aplikace Boomerang jen spojí za sebe 5 snímků, ze kterých udělá pohyblivý obrázek, tak vám dojde, že vlastně nejde o vůbec nic nového a skutečně se jedná jen o pouhý GIF, který se snaží napodobit Live Photo, která se ale skládá z videa a obrázků.

Název aplikace ale naznačuje přece jen jednu odlišnost od GIFu, a to takovou, že po vteřině se video zase vrácí v animaci zpět a poté se spouští znovu od začátku a pořád takto neustále dokola. To samé vlastně dělají i Live Photos, jen s tím rozdílem, že po vrácení musíte znovu fotografii aktivovat 3D Touch displejem.

[appbox appstore id1041596399]

Boomerang from Instagram

 

Dnes nejčtenější

.