Zavřít reklamu

Go for Youtube iconVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“1,99€“]

PG Commander
Máme tu dnes opět něco pro vývojáře. Připojte se k PostgreSQL databázi za pomocí PG Commander. PG Commander je klient pro každého, kdo pracuje s Posgres databázemi: vývojáři, administrátoři databází a obsahoví editoři.

[appbox appstore id669475285 oldprice=“1,99€“]

Go for Youtube
Go for YouTube vám umožní bleskurychlý přístup k Youtube. Prohlížejte filmy a klipy, aniž byste otevřít svůj prohlížeč. Stačí pouze kliknout na ikonu na vašem menubar a to je vše.

[appbox appstore id994822723 oldprice=“2,99€“]

Mini Wars Blackout
Mini vojáci v epické bitvě – to je Mini Wars Blackout. Přežijte útok velkého počtu nepřátel ve skvělé a vizuálně zajímavé bitevní aréně za pomocí velkého množství zbraní, explozí a speciálních schopností.

[appbox appstore id1044459314 oldprice=“9,99€“]

Batman
Sestupte do středu trestuhodné šílenosti přímo k Jokerovi. Je pouze na Batmanovi, aby čelil Jokerovi a zabránil jeho zákeřným plánům. Dobyjte 6 doplňkových map a dokonce si můžete zahrát v roli Jokera. Právě jste se dostali k tomuto nejtemnějšímu dobrodružství Batmanova života, takže se pečlivě připravte. Před koupí si určitě pročtěte, jaké systémové požadavky hra má.

[appbox appstore id469363039 oldprice=“19,99€“]

Batman GOTY
Černý rytíř povstal. Máme tu další díl Batmana. Prozkoumejte město Arkham jako Batman a postupně zdokonalujte své schopnosti, jelikož budete postaveni před ty nejtvrdší a nejzákeřnější soupeře. Bonusem této hry je možnost zahrát si roli Catwoman. Před koupí si určitě pročtěte, jaké systémové požadavky hra má.

[appbox appstore id561687003 oldprice=“19,99€“]

PhotoCut
PhotoCut je interaktivní nástroj pro vystřihování vámi zvoleného obsahu. S touto aplikací můžete také odstranit pozadí z vašich fotografií. PhotoCut je aplikací, která značně urychlí celý designový proces, ušetří váš čas a vylepší kvalitu vašich fotografií. Aplikace podporuje velké množství souborů (JPG, BMP, PNG, GIF a další).

[appbox appstore id966457795 oldprice=“19,99€“]

Total Video Converter
Total Video Converter obsahuje video i audio konvertovač, vypalovač DVD, video i audio editor, možnost stříhání videa i audia, exportér gifů, možnost extrahovat audio z videí a mnoho dalšího.  Tato aplikace je prostě kompletním editorem pro vaše videa.

[appbox appstore id426654691 oldprice=“14,99€“]

Voice Recorder
Voice Recorder je užitečný hlasový i audio nahrávač pro všechny majitele Macu. Aplikace je velmi snadno použitelná a může vám pomoci nahrávat přednášky, osobní poznámky, schůze – je pouze na vás, na co ji využijete. Podporuje 13 různých typů souboru (m4a, mp3, wav, mp2, flac a další).

[appbox appstore id674889942 oldprice=“3,99€“]

Mac apps 5

Dnes nejčtenější

.