Zavřít reklamu

Angry Birds Seasons iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Angry Birds Seasons
Opravdu ten čas utíká, jelikož hra Angry Birds Seasons slaví už 5 let. Vývojáři této hry oslavují tento den prostřednictvím nové epizody. Klasiku všech klasik asi není potřeba nějak rozsáhle představovat, takže pouze stručně: v Angry Birds Seasons vás čeká 23 tématických epizod, více než 700 levelů a unikátní schopnosti. První verze je pro iPhone, druhá je HD verze pro iPad.

[appbox appstore id398157641 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id398329664 oldprice=“2,99€“]

FX Photo Studio
FX Photo Studio přináší velkou kolekci efektů a filtrů pro vaše fotografie. Nasedněte na vlnu kreativity a začněte vytvářet krásné fotografie za pomocí jednoho poklepání na displej vašeho iOS zařízení. FX Photo Studio také nabízí nálepky, textové značky, rámečky, fonty a mnoho dalšího pro zdokonalení vašich snímků.

[appbox appstore id312506856 oldprice=“1,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

Templates for Keynote
Templates for Keynote je ultimátní aplikací pro váš iPhone či iPad. Nabízí přes 35 precizně vytvořených šablon, které obsahují více než 1250 slidů. Exportujte každou šablonu okamžitě a jednoduše do Keynote a začněte ihned pracovat na vaší prezentaci.

[appbox appstore id442970576 oldprice=“4,99€“]

Week Calendar
Máte pocit, že váš přednastavený kalendář v iPadu neposkytuje dostatečnou možnost náhledu a celkově vám nevyhovuje? Pak pro vás máme řešení – Week Calendar. Week Calendar je příjemnou a funkčí aplikací, která vám umožní vyždímat z vašeho kalendáře vše, co potřebujete. Dobrou zprávou je, že aplikace je dostupná i v českém jazyce.

[appbox appstore id434143491 oldprice=“3,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“0,99€“]

Office To PDF
Konvertujte vaše dokumenty z Wordu, Excelu a PowerPointové prezentace na PDF soubory. Office To PDF je univerzální iOS aplikací pro iPhone a iPad a umožní vám konvertovat existující soubory MS Office na PDF. Po převodu soubory mohou být prohlíženy, vytištěny, rozeslány emailem, uloženy na iCloud či poslány do jiné aplikace, která podporuje PDF soubory.

[appbox appstore id438185547 oldprice=“4,99€“]

ArkMC Pro
ArkMC Pro je DLNA/UPnP aplikací, která umí streamovat všechna media (videa, filmy, hudba, fotografie) přímo z vašeho iPhonu či iPadu na HD TV, Mac, počítač, AllShare Tv, Xbox360, PS3 a další. Aplikace je velmi snadno použitelná a podporuje všechny populární druhy souborů.

[appbox appstore id405487397 oldprice=“4,99€“]

Beautiful Backgrounds
Hledáte něco jiného, odlišného a jedinečného? 3D Wallpapers vám nabízí exkluzivní 3D tapety a pozadí v HD kvalitě. Lehce sdílejte se svými přáteli a rodinou na sociálních sítích a emailu.

[appbox appstore id388373965 oldprice=“0,99€“]

Rearrange
Aplikace Rearrange byla vytvořena pro všechny nadšené fotografy. Za pomocí různých animací a intuitivních interakcí bude Rearrenge vaším velkým pomocníkem při vytváření koláží. Přidávejte snímky, posouvejte je, nahrazujte je či kdykoliv vyměňte rámeček. Rearrange vám umožní vytvářet krásné koláže z vašich fotografií.

[appbox appstore id1046594188 oldprice=“1,99€“]

Appometer
Chcete zjistit kolik času trávíte nad hraním s vaší oblíbenou aplikací? S aplikací Appometer to velmi snadno a rychle zjistíte.

[appbox appstore id1042567018 oldprice=“0,99€“]

Scanner App
Scanner App promění váš iPhone na přenosný skener. Pomůže vám jednoduše oskenovat dokumenty na PDF či je konvertovat na textový soubor. Aplikace umí automaticky detekovat okraje dokumentu, nabízí možnost zvolit si výchozí typ souboru (PDF, JPG) a vylepšení barev.

[appbox appstore id1033674303 oldprice=“3,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.