Zavřít reklamu

Eurosports iconV ďalšom videu si predstavíme aplikáciu, ktorá zaujme najmä športových fanúšikov. Ide totiž o aplikáciu Eurosports. Aplikácia hneď po otvorení prináša prehľadné All Sports Menu, kde sú informácie a novinky rozdelené do piatich skupín príspevkov a to Headlines, Scores, Results, Videos a Latest. V týchto skupinách si ďalej možete vybrat podrobnejšie rozdelenie informácií ako napríklad v sekcii Headlines na najviac populárne články alebo na tie najnovšie, ktoré vám prinesú najrýchlejšie čerstvé informácie o športovom dianí.

Po rozkliknutí článku, ktorý vás zaujíma, máme všetky potrebné informácie a novinky na jednom mieste. Na konci každého článku môžete danú tému komentovať a diskutovať s ostatnými používateľmi. Každý článok alebo informáciu môžete zdielať či už cez Facebook alebo ako správu vašim priateľom.

Po kliknutí na Scores si môžete zase rozdeliť najnovšie výsledky podľa toho, či sa daný zapás hral dnes, včera alebo sa ešte len bude hrať. Všetky výsledky, ktoré vás zaujímajú máte prehľadne zoradené pod sebou podľa športov a výsledkov, ktoré chcete zobraziť. Po kliknutí na zápas, ktorý si chcete pozrieť, vás čaká menu so živým komentárom, ako zápas prebiehal; samozrejme je tento komentár dostupný aj po skončení zápasu. Takisto môžete zápas komentovať a pozrieť si zostavy, v akých obidva tímy nastúpili.

Results vám prinášajú všetky výsledky zoradené podľa tých najväčších súťaží, ktoré prebiehajú, ale takisto aj tie, ktoré už skončili. Napríklad po kliknutí na kvalifikáciu na EURO 2016 máme všetky zápasy a výsledky zoradené podľa skupín. V každej skupine si možeme po danom zápase pozrieť priebežnú tabuľku a umiestnenie tímov v nej.

Videá prinášajú tie najzaujímavejšie momenty a reportáže, ktoré by mohli zaujať. Jedinou chybičkou sú otravné reklamy pred každým videom. V skupine článkov Latest vám neujde určite ani jedna najnovšia informácia, keďže sú tu informácie pridávané ako na bežiacom páse niekoľko minút hneď po tom, ako sa objavia.

Bočný panel vám umožnuje prihlásiť sa do aplikácie, vďaka čomu možete komentovať, lajkovat a ukladať si vaše najobľúbenejšie články. Hneď pod loginom máte Alerts and Bookmarks, kde si po kliknuti na zvonček určíte, z akého športu vám budú pravidelne chodiť notifikácie. Ďalej si môžete označiť hviezdičkou vaše obľúbene športy, ktoré chcete sledovať najčastejšie. Ak sa vrátite späť na bočný panel, pod sebou máte zoradené všetky športy a po kliknuti napríklad na futbal sa vám zobrazia všetky informácie iba z futbalového sveta zase v piatich skupinách, ako na začiatku.

Eurosports ponúka na stiahnutie aj ďalšie aplikácie, vďaka ktorým budete mať ešte väčší športový zážitok na vašom iPhone.

Celkový dojem z aplikácie je veľmi príjemný, všetky informácie sú naozaj na dosah ruky, stačí kliknúť a dozviete sa všetko, čo potrebujete ohľadom športových udalostí, ktoré vás zaujímajú. Dizajn je veľmi praktický a prehľadný, informácie sú výborne rozdelené, čiže informáciu, ktorú potrebujete, nebudete hľadať veľmi dlho. Notifikácie vás vždy upozornia na najnovšie udalosti na všetkých športoviskách. Ak ste športový fanúšik a nechcete, aby vám ušla čo i len jediná informácia, tak Eurosport je pre vás jasná voľba a ja ju môžem tak isto len odporučiť.

[appbox appstore id324021126]

Dnes nejčtenější

.