Zavřít reklamu

Power CasePokud si lidé v případě iPhone 6s nebo jeho předchůdce na něco stěžují, pak je to výdrž baterie. Ta by mohla být skutečně větší. V případě běžných dnů vám baterie ještě nějak vystačí, ale jakmile se chystáte například na kolo a chcete iPhone využít jako navigaci nebo máte v plánu běhat po městě a dělat jeden hovor za druhým, nastává problém. Právě na tyto situace je tu Power Case od společnosti Xtorm, který nabízí 3100 mAh navíc a dokáže nabít iPhone 6s nebo iPhone 6 dokonce až 1,5x.

V případě baterií, nabíječek a různých podobných věcí je vždy vhodné kupovat skutečně ověřené produkty a proto potěší, že se Power case pyšní certifikací přímo od Applu Made for iPhone. Součástí balení je český návod a veškeré potřebné příslušenství, díky kterému máte možnost využívat iPhone zcela plnohodnotně, tak jako byste žádný obal ani neměli.

Power Case se skládá z bumperu který “obaluje” celý iPhone včetně samotného pouzdra s integrovanou baterií. Součástí balení jsou hned dva tyto bumpery, jeden černý v barvě samotného Power Case a druhý průhledný. Nejprve připojíte pomocí Lightning konektoru iPhone do samotného pouzdra a pak zacvaknete na pouzdro a iPhone jeden z dvojice bumperů, díky čemuž vznikne kompaktní celek, který nikde nevrže, nehrozí že z něj iPhone vypadne nebo jiná nepříjemnost. Vše drží skutečně velmi dobře a kvalita zpracování je jasná na první pohled. Celý obal včetně bumperu je z pogumovaného plastu, jenž je příjemný na dotyk a neklouže v ruce.

iPhone 6 Power Case

Obal samotný se nabíjí pomocí Micro USB kabelu, který je součástí balení a samozřejmě když máte v obalu iPhone, nabíjíte jak obal tak i iPhone. Jakmile obal odpojíte od napájení, přichází zajímavý okamžik. Na zadní straně je totiž tlačítko, kterým aktivujete nebo deaktivujete nabíjení iPhonu z obalu. Můžete tak například nejprve využít energii z obalu a až pak z baterie iPhonu nebo si dobít iPhone když jeho kapacita klesne pod nějaká ta procenta, případně počkat až se iPhone zcela vybije a pak jej nabít z obalu. Můžete si tedy jednoduše zvolit kdy má obal telefon anbíjet a kdy ne.

Power Case iPhone 6

Na zadní straně obalu pak najdete čtveřici LED diod, které po stlačení tlačítka ukáží, jak na tom je kapacita Xtormu. Čtyři diody značí plné nabití, tři 50-75%, dvě 25-50% a jedna pak méně jak 25% kapacit obalu. Nabití samotného obalu trvá něco málo přes tři hodiny. Vzhledem k tomu, že se na spodní straně obalu nachází lightning konektor, jsou otvory pro reproduktor a mikrofon vyvedeny do přední části obalu. Aby bylo možné plnohodnotně používat sluchátka, obsahuje balení prodlužovací kabel s 3,5mm jack konektorem, díky kterému připojíte i sluchátka, která mají zahnutý konektor. Obal tedy nabízí přístup ke všemu, co je potřeba a to včetně fotoaparátu a blesku, kde tělo pouzdra slouží jako sluneční clona.

Xtorm Power Case

Osobně si myslím, že se jedná o jedno z nejlepších a nejkompaktnějších řešení obalu s integrovanou baterií, které jsem kdy viděl. iPhone dokáže nabít skutečně jednou z nuly na sto procent a jednou z nuly na přibližně 45 procent. Daní za zvýšenou výdrž baterie, díky které vám iPhone vydrží bez problémů i víkend bez zásuvky, je samozřejmě větší váha a rozměry. Váha samotného obalu je 82 gramů. Ovšem Power Case není zřejmě něčím, co byste používali každý den, ale jen v případě, kdy víte že před sebou máte náročný den bez zásuvek nebo víkend někde v přírodě, případně jdete na bajk a chcete používat navigaci nebo něco podobného. Pokud tedy hledáte řešení, jak udržet iPhone při životě co nejdéle, Xtorm vám jej v podobě Power Case nabízí. K dispozici je verze jak pro iPhone 6/6s, tak i pro iPhone 6/6s Plus.

  • Xtorm Power Case si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro
iPhone 6 externi baterie

Dnes nejčtenější

.