Zavřít reklamu

Apple TV 2015 icon
CEO společnosti Apple, Tim Cook, se dnes v noci zúčastnil WSJDLive konference, kde odhalil, že oficiální prodej Apple TV 2015 bude zahájen už příští týden. Předobjednávky nového set-top boxu pak začnou už v pondělí, 26. října a odesílat se zákazníkům začnou na konci příštího týdne

Cook o Apple TV 2015 prohlásil, že je základem nových zkušenosti s televizními systémy. Novinka nabídne značně vylepšený hardware v podově A8 procesoru, 2GB RAM, USB-C konektorem a 32 nebo 64GB prostorem pro ukládání dat. Za zmínku rozhodně stojí také zcela nový tvOS, který je postaven na základech iOS, tudíž nabídne plnohodnotný App Store a Siri, která však v našich končinách prozatím nebude dostupná. Novinkou je pak také zcela nový ovladač Siri Remote, který disponuje touchpadem a ovládání tvOS značně ulehčuje.

U nás prozatím ještě není ani na Apple.com/cz kategorie, kde by se kalifornská společnost o nové Apple TV 2015 zmiňovala a ani nikde jinde na webu nenajdete ani zmínku o novince. Prozatím je dohledatelná pouze starší verze, která však nabízí mnohem méně, než ta současná. Nicméně někteří Apple Reselleři jako napříkla Alza.cz už Apple TV 2015 nabízí k předobjednání a tím zveřejnila konkrétní české ceny novinky, na které se můžete podívat po rozkliknutí odkazu níže.

Apple TV 2015

Dnes nejčtenější

.