Zavřít reklamu

icon 5252985_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Pics2Mov
S touto aplikací můžete snadno  a rychle vytvářet pěkná videa či doupravit k dokonalosti vaše fotografie, ze kterých můžete vytvořit slideshow. Aplikace vám přináší také 40 různých filtrů, které můžete aplikovat na své fotografie, dále podporuje 285 stylů písma a 1121 rámečků. Svá vytvořená videa můžete doplnit tématickou hudbou.

[appbox appstore id788398033 oldprice=“1,99€“]

Toad Rider
Pomožte Zodymu utéct od skupiny ďábelských vědců z velmi vzdálené laboratoře. Toad Rider je intenzivní hra, která na vás klade značné nároky. Pokud máte skvělé reflexy, perfektně se soustředíte a máte nervy z oceli, tak pro vás bude Toad Rider hračkou.

[appbox appstore id782927953 oldprice=“1,99€“]

3D Wallpapers
Hledáte něco jiného, odlišného a jedinečného? 3D Wallpapers vám nabízí exkluzivní 3D tapety a pozadí v HD kvalitě. Lehce sdílejte se svými přáteli a rodinou na sociálních sítích a emailu.

[appbox appstore id613031800 oldprice=“4,99€“]

Commander Compass
Commander Compass je základním nástrojem pro outdoor a off-road navigaci. Tato aplikace obsahuje mapy, gyrokompas, měřič rychlosti, výškoměr a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id333235419 oldprice=“3,99€“]

MailTime Pro
MailTime Pro umí propojit neomezený počet emailových účtů, takže je budete mít všechny hezky pohromadě. MailTime Pro je mobilní messenger, který je rychlý a spolehlivý.

[appbox appstore id1025252985 oldprice=“2,99€“]

Equalizer PRO
Equalizer PRO je aplikací, která rozšíří schopnosti vašeho přehrávače a drasticky zlepší kvalitu zvuku. Tato aplikace byla speciálně vytvořena pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Equalizer PRO vám umožní dostat to nejlepší z vašeho přehrávače a maximální požitek z vaší hudby.

[appbox appstore id814287885 oldprice=“2,99€“]

Europe Travelpedia
Europe Travelpedia je výborným pomocníkem na cestách po Evropě. Aplikace obsahuje databázi restaurací, nákupů, památek, hotelů a dalších míst důležitých pro cestování. Pokud se o prázdninách chystáte do zahraničí, pak by vám aplikace Europe Travelpedia mohla být prospěšná. Zaujme také její původní cena.

[appbox appstore id563153139 oldprice=“14,99€“]

Say&Go
Okamžitě ukládejte vaše nápady a úkoly, které musíte udělat. Stačí poklepat na ikonu, říct krátkou poznámku a připomínka je na světě. Své poznámky můžete ukládat na Dropbox, Evernote či email. S Apple Watch se práce s touto aplikací ještě více zjednodušila – vše vyřešte přímo z vašeho zápěstí.

[appbox appstore id683099193 oldprice=“1,99€“]

DMD 360
DMD 360 vám umožní zachytit panoráma okolo vás, takže vám zůstanou krásné vzpomínky navždy. Díky této aplikaci můžete prozkoumávat a kochat se snímky jiných uživatelů.

[appbox appstore id441183050 oldprice=“1,99€“]

Bailey’s Sketching
Bailey’s Sketching App vám nabízí prostou a zároveň krásnou možnost, jak zachytit vaše nápady. Tuto aplikaci můžete využít ke skicování a malování barevných kreseb. Bailey’s Sketching App vám mimo jiné přináší velké množství různých malovacích a kreslících nástrojů.

[appbox appstore id777357790 oldprice=“0,99€“]

Medieval Defenders
Zajímavá hra, ve které musíte ochránit svůj hrad a ukázat vetřelcům, kdo je tu pánem. Začněte stavět věže, trénujte svá kouzla, ušetřete nějaké peníze a vašeho protivníka jednoduše porazíte. Středověk byl temným časem, kdy chtěl každý neustále rozšiřovat své území. Nedávejte svým nepřátelům žádnou záminku k tomu, aby si mysleli, že jste slabší než oni a rychle se pusťte do boje.

[appbox appstore id660714573 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.