Zavřít reklamu

pixelmator mac iconStejně jako se Pixelmator přizpůsobil pro nejnovější iOS 9, tak nyní přichází jeho tvůrci s výraznou podporou pro OS X El Capitan. Pixelmator pro Mac získal aktualizaci, která přináší rozhraní v novém písmu San Francisco, dál pak podporu pro Split View a nakonec i to nejdůležitější, čímž jsou rozšířené nástroje pro novou aplikaci Photos, kteoru Apple představil teprve na jaře tohoto roku a až v El Capitan umožnil vývojářům třetích stran vytvářet speciální doplňky pro pokročilou úpravu fotografií.

Rozšíření pro Photos ale logicky nepřináší všechny nástroje z Pixelmatoru, ale zaměřuje se především na nástroje k deformování. Uživatelé mohou jednotlivé prvky kroutit, přetáčet a různě je deformovat přímo v uživatelském rozhraní Photos. Po nainstalování aktualizace se objeví nástroje v panelu pro rychlý přístup a nabízí například i rychlé vymazání všech úprav nebo krok zpět stejně jako přímo v aplikaci.

Bohužel stále není možné otevřít fotografii z Photos přímo v aplikaci Pixelmator. Chyba však není na straně vývojářů, ale Applu, jelikož neumožňuje třetím stranám přidat tuto volbu přímo do rozšíření pro Photos.

Nejnovější verze Pixelmatoru přichází také s opravami několika chyb a s větší podporou Force Touch trackpadů, díky čemuž můžete novinku citlivou na sílu stlačení využít zase o něco lépe. Podporovaný je samozřejmě i nejnovější Magic Trackpad 2, který Apple představil před dvěma dny.

Update je pro všechny stávající uživatele Pixelmatoru zcela zdarma. Ostatní si jej musí koupit z Mac App Store za 29.99 € (813 Kč). Koupit si můžete také verzi pro iPhone a iPad za 4,99 €, která umožní synchronizovat si veškeré projekty skrz iCloud mezi všemi vašimi jablečnými zařízeními.

[appbox appstore id407963104]

Pixelmator Photos

Dnes nejčtenější

.