Zavřít reklamu

htc-one-a9-iphoneSpolečnosti HTC se v poslední době vůbec nedaří. Prodejní čísla se totiž tchajwanskému výrobci chytrých telefonů vůbec nelíbí. Prodeje vlajkové lodi HTC One M9 jsou mizerné, a tak hodlá HTC uspět na trhu s něčím trochu jiným. Díky OnLeaks nyní víme, jak přesně bude vypadat další z řady telefonů, který HTC představí už 20. října, tedy za necelý týden. Novinka HTC One A9 jako kdyby z oka vypadla iPhonu 6/6S, přesvědčte se sami.

Tento smartphone ale nebude mít tak vysokou cenovku jako HTC One M9, protože míří na střední třídu. Telefon by měl mít 5″ displej s FULL HD rozlišením 1080×1920, pohánět jej bude osmijádrový procesor Snapdragon 617 a 2GB RAM. Hlavní fotoaparát pak bude mít s nejvyšší pravděpodobností 13 megapixelů a pro selfie bude sloužit 4 ultrapixelová kamera. HTC One A9 bude obsahovat nejnovější Android 6.0 Marshmallow, který Google vydal teprve nedávno.

Někteří fanoušci Androidích telefonů mohou argumentovat tím, že tento design vymyslelo HTC mnohem dříve než Apple a to konkrétně poprvé u telefonu HTC One M7 který je více než dva roky starý, ale buďme upřímní. HTC One A9 totiž nevypadá jako jejich ostatní telefony – design je odlišný, telefon není zaoblený jako v případě M7.

HTC One A9 vs iPhone 6

htc-one-a9-iphone

//

HTC one A9

htc-one-a9-1

//

*zdroj: bgr, onleaks

 

Dnes nejčtenější

.