Zavřít reklamu

Jailbreak iOs 9 iconAč se to zdá možná nemožné, tak hackerský tým Pangu vydal jailbreak pro iOS 9.0 až iOS 9.0.2. Jailbreak je určen pro všechna zařízení podporující nejnovější systém, tudíž i pro iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Kompletní seznam všech podporovaných zařízení můžete vidět níže. Jedinou nevýhodou může pro uživatele být fakt, že program na jailbreaknutí iOS zařízení je prozatím dostupný pouze pro operační systém Windows, ale bývá zvykem, že po pár týdnech dorazí i verze pro OS X.

Hackeři na svých stránkách silně doporučují si před jailbreakem zálohovat zařízení přes iTunes, jelikož během procesu mohou snadno nastat nějaké problémy a vy tak můžete přijít o svá data. Navíc byste měli své zařízení přepnout do Režimu letadlo, deaktivovat číselný kód pro odemykání zařízení a ještě vypnout funkci Find My iPhone, aby jailbreaknutí proběhlo hladce.

Pangu navíc upozorňuje, že během procesu bude vaše zařízení hlásit, že máte přeplněnou paměť. Dodává ale, že nemusíte mít obavy, jelikož jailbreak vám nezaplní všechnu zbývající volnou paměť a po provedení celého procesu bude vaše uložiště zaplněno stejně jako před jailbreakem.

Nově je dostupná funkce velice jednoduché smazání celého zařízení, přičemž vám ale jailbreak bude ponechán. Na druhou stranu je dost možné, že přicházející iOS 9.1 už nebude možné jailbreaknout, jelikož Apple opraví několik chyb, které Pangu využívá. Právě proto se tým rozhodl vydat jailbreak pro iOS 9 co nejrychleji, aby byl dostupný ještě před samotným vydáním finální verze iOS 9.1, která dorazí pravděpodobně začátkem listopadu.

Seznam zařazení, na kterých můžete provést jailbreak:

  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 a iPhone 4s
  • iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3 a iPad 2
  • iPad mini 3, iPad mini 2,  iPad mini (první generace)
  • 6. generace iPod touch a 5. generace iPod touch
Pangu jailbreak iOS 9

Dnes nejčtenější

.