Zavřít reklamu

icon 376620_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super MOV Converter
Super MOV Converter vám umožní převést HD videa, AVCHD videa či jakákoliv běžná videa na formát MOV na přehrání na Quick Time, Apple Tv, iPhone 6/6 plus/5S/5C/5/4S, iPad Air 2/ Air/mini 3/mini 2/mini/4, iPod.

[appbox appstore id635195204 oldprice=“19,99€“]

AnyMP4 MKV Converter
Díky aplikaci AnyMP4 MKV Converter můžete převést video MKV na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MP4, MOV, M4V, MPEG, AVI, FLV, WMV a další. Poté můžete video přehrát na jakémkoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod či jiný digitální přehrávač). Samozřejmostí je zachování původní kvality videa. Aplikace také přináší řadu různých upravovacích funkcí (ořezání, efekty apod.) A nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže využijte možnosti stahovat zadarmo!

[appbox appstore id633261798 oldprice=“19,99€“]

Commander One
Commander One je kultivovaným řešením pro snadné spravování velkého množství souborů a složek ve vašem Macu. S touto aplikací můžete jednoduše vytvářet, mazat, otvírat, přesouvat a přejmenovávat veškeré složky i soubory. Dále aplikace nabízí pokročilé vyhledávání, historii, možnost zvolení oblíbených souborů či složek a mnoho dalšího. Commander One je také zároveň rychlým FTP klientem.

[appbox appstore id1035237815 oldprice=“19,99€“]

IMAGEmini Lite
IMAGEmini je aplikací, která se zaměřuje na změnu velikosti snímků. Umožní vám také optimalizaci vašich fotografií. Tato aplikace vám pomůže ušetřit mnoho místa a také můžete s její pomocí sdílet s vaše fotogragie s plným rozlišením. Podporuje 70 různých druhů formátů.

[appbox appstore id771521888 oldprice=“0,99€“]

Goldman HD
V této hře máte za úkol ovládat horníka, který má ve svém životě jedinou věc – zlato. Je tak vždy připraven za pomocí výbuchu odstranit vše, co mu stojí v cestě za zlatem. Máte také na výběr mnoho druhů explozí.

[appbox appstore id606805906 oldprice=“4,99€“]

M3 Undelete
M3 Undelete je profesionálním softwarem, který vám umožní navrátit zpět jakékoliv vymazané soubory. Aplikace je snadno použitelná a umí obnovit vymazané fotografie, hudbu, dokumenty, archivy, videa, audio, emaily a další.

[appbox appstore id1003170604 oldprice=“29,99€“]

Battery Guru
Battery Guru je pomocnou aplikací, která je usazena v menubar a ukazuje vám potřebné informace o aktuálním stavu vaší baterie. Například vám bude poskytovat informace typu – kolikrát byla baterie nabita a vybita, konkrétní datum, kdy byla vaše baterie vyrobena a přesnou teplotu baterie.

[appbox appstore id529376620 oldprice=“7,99€“]

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.