Zavřít reklamu

Microsoft bandPokud si vzpomínáte na náš článek o první generaci chytrého náramku Microsoft Band, který vypadal dosti slibně a navíc většinu toho, co Microsoft slíbil, tak splnil. Jelikož náramek má vlastní displej, tak v mnohých případ jsme ho mohli zaměnit za chytré hodinky. Druhá generace nabízí plno vylepšení a dokonce i nové senzory. V čem je tedy druhá generace Microsoft Band 2 lepší nebo jiná?

Pojďme rovnou k věci. Jedenáctým senzorem je barometr. Fitness funkce jsou celkem rozsáhlé a měření především velice přesné. Měřit můžete srdeční tep, ušlou vzdálenost a kroky, spálené kalorie, kvalitu spánku, množství UV paprsků, rychlost, vlhkost vzduchu, nadmořskou výšku a určování polohy. Všechna tahle data se ukládají do aplikace Microsoft Health. Displej je obdélníkový a lehce prohnutý, to aby náramek lépe kopíroval povrch zápěstí. Displej je mnohem lepší než u první generace, jedná se o technologii AMOLED a krycí sklíčko Gorilla Glass 3. Na něm se zobrazují notifikace z telefonu, včetně SMSek, E-mailů a novinek z kalendáře.

microsoft-band-2
Design je vcelku povedený, koneckonců ani první generace nevypadala nejhůře. Microsoft Band 2 vypadá trošku jako Samsung Gear Fit. Pásek je opět gumový, takže celý náramek se více hodí sportovcům a tak dále, zkrátka k obleku nepadne nejlépe. Náramek bude kompatibilní s třemi hlavními platformami – Windows, Android a iOS. Pokud máte zájem, tak si připravte 250 dolarů za předobjednávku, konečná cena zatím není známá. Prodej startuje 30. října.

microsoft-band-2

Dnes nejčtenější

.