Zavřít reklamu

Apple Magic Keyboard 2 iconV nejnovější betě OS X 10.11.1 El Capitan, kterou společnost Apple vydala teprve včera se nachází speciální konfigurační soubor, v němž byly objeveny informace o zcela nové klávesnici od Applu s názvem Magic Keyboard 2, dále pak o novém trackpadu s názvem Magic Trackpad 2 a nakonec i o zcela nové myši Magic Mouse 2.

Informace o novém příslušenství od Applu se nachází konkrétně v nastavení Bluetooth rozhraní, kam byly přidány nová zařízení, které by Apple mohl představit už brzy. Původně se mluvilo pouze o nové myši Magic Mouse a nové klávesnici Magic Keyboard, jenže díky dokumentu bylo zjištěno, že Apple plánuje představit také nový trackpad Magic Trackpad 2, o kterém se ve zprávách spojených s FCC vůbec nehovořilo.

OS X 10

Nový myš by měla nabídnout integrovanou baterii, která bude samozřejmě dobíjecí a měla by nabídnout delší výdrž. Všechna zařízení by navíc měla disponovat nejnovější verzí Bluetooth Low Energy, díky čemuž by se samozřejmě také prodloužila výdrž těchto produktů.

Je také velice pravděpodobné, že nové Magic Mouse 2 i nový Magic Trackpad 2 nabídnout technologii Force Touch, kterou už Apple použil u trackpadu nového Retina MacBooku a také MacBooku Pro s Retina displejem.

Nového příslušenství spolu s novými 4K iMacy bychom se měli dočkat už příští týden. Není ale zcela jasné, kolik novinek nové příslušenství přinesou a zda například nová klávesnice nabídne i něco jiného, než nové Bluetooth a baterii.

Apple Keyboard

Dnes nejčtenější

.