Zavřít reklamu

icon 290755_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id768316912 oldprice=“1,99€“]

Adware Cleaner
Chraňte svůj Mac a především své citlivé informace a data. Pokud v poslední době vypadá, že váš oblíbený internetový prohlížeč má svou vlastní hlavu a je neskutečně pomalý, tak byl váš Mac infikován adwarem. Aplikace obsahuje algoritmus, který rychle oskenuje všechny kritické lokace, ve kterých se může adware skrývat a poté ho odstraní.

[appbox appstore id1035315287 oldprice=“9,99€“]

Gnumz
Gnumz je fajnovou strategickou hrou, která byla inspirována klasickými fantasy příběhy. V jedné z trpaličích jeskyň byl nalezen neznámý a vzácný minerál. Zlý král po nerostu začal toužit, tak nařídil svým vojskům obléhat jeskyni a chce po obyvatelích jeskyně vydat vzácný nerost. Nepřátelská armáda je za vraty, takže se musíte vzchopit a vést obranu své armády.

[appbox appstore id893663107 oldprice=“2,99€“]

Storm Converter
Storm Converter vám poskytuje možnost konvertovat vaše videa na řadu populárních formátů, takže můžete vaše oblíbená videa sledovat na iPhonu či iPadu. Dále vám umožní extrahovat audio z videí.

[appbox appstore id955296542 oldprice=“7,99€“]

The Island Castaway 2
Tentokrát Island Castaway 2 pro Mac. Pusťte se do neuvěřitelného dobrodružství, které změní život ostrovního kmene. Cestujte v čase a odhalte historii záhadného ostrova. Naučte se všechny možné nezbytně nutné činnosti jako rybaření, střílení, zahradničení a sklízení, vaření, tvorbu šípů a mnoho dalšího. Čeká vás přes 300 různorodých úkolů, které musíte vyřešit.

[appbox appstore id834975771 oldprice=“6,99€“]

One Cloud
One Cloud je nástrojem pro zálohování vašich prostřednictvím Dropbox a/nebo Box cloudových služeb. S touto aplikací můžete zálohovat data jako: dokumenty, obrázky, hudba, filmy, stažené soubory a vybrané soubory.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“0,99€“]

apps Mac

Dnes nejčtenější

.