Zavřít reklamu

Beats Pill+ iconApple dnes představil nový bezdrátový reproduktor Beats Pill+, který nabídne nejnovější Bluetooth technologii, jednoduchý design a 12hodinovou výdrž baterie na jedno nabití. Apple se chystá nový reproduktor prodávat v černé a bílé variantě přímo na Apple Online Store a v autorizovaných Beats prodejnách už příští měsíc za $229,95, tedy přibližně za 5500 Kč.

Nový Beats Pill+ bude možné ovládat skrze aplikaci na iPhonu nebo Android telefonu, kde bude možné kontrolovat reproduktor a také spojit dva reproduktory v jeden celek, tudíž budou moct synchronizovaně přehrávat jednu skladbou najednou přímo z telefonu pomocí Bluetooth nebo budou fungovat jako pravý a levý reproduktor.

Beats Pill+

Nový Beats Pill + nahrazuje původní Beats Pill, který byl představená v řijnu roku 2012 a jedná se o vůbec první reproduktor od doby, kdy Apple koupil Beats za 3 miliardy dolarů v květnu roku 2014. Nový Beats Pill+ je větší než jeho předchozí verze, ale zároveň je menší než jeho bratříček Beats XL. Hmotnost novinky se vyšplahala na 0,68 kg. Na své zadní straně navíc nabídne jak Lightning, tak USB konektor pro možnost napájet iPhone přímo z reproduktoru.

Server The Verge měl už možnost nový reproduktor otestovat a prohlásil o něm, že se jedná „o nejvíce atraktivně vypadající a nejlépe hrající reproduktor od společnosti Beats, který byl kdy vyroben.“  The Verge vyzkoušel několik skladeb různých žánrů a prohlásil, že Beats Pill+ hrál skvěle při každé z nich.

Beats Pill+ charger

Dnes nejčtenější

.