Zavřít reklamu

Apple Watch - iconApple dnes ráno na svém YouTube kanále zveřejnil hned šest reklam na Apple Watch, kde každá z nich se soustřeďuje na jinou funkci chytrých hodinek od Applu. Na druhou stranu se ale všechny zaměřují na situace, kdy jsou Apple Watch užitečné a jak je může uživatel efektivně využít. Celá šestice reklam je poměrně dost krátká a ve výsledku nemají žádnou hloubku jak jsme byli zvyklí u starších reklamních spotů na Apple produkty například během vánočních svátků, ale i během celého roku.

První reklama s názvem Sprinkle se zaměřuje na podporu Apple Pay. Druhá reklama s názvem Date ukazuje jak lze na hodinkách jednoduše zacházet s oznámeními, včetně jemných vibrací, které uživatel ucití kdykoli mu dorazí zpráva. Další reklama s názvem Ride se zaměřila na Apple Maps a na to jak mapy od Applu pracují na samotných hodinkách. Naznačuje, že uživatel si může zcela jednoduše pomocí Siri určit směr k cílové destinaci.

Čtvrtá reklama nesoucí název Cycle ukazuje snadné používání Apple Watch během trénování a využívání aplikace Activity ke sledování progresu. Předposlední reklama Train ukazuje možnost pro uživatele sledovat si rychlost tlukotu srdce, což může zachránit člověku život, jak jsme se přesvědčili minulý měsíc. A poslední reklama s názvem Sing je poněkud netradiční, jelikož ukazuje možnost nahrávání zpěvu přímo do Apple Watch a možnost pořízenou nahrávku poté poslat například své přítelkyni.

https://youtu.be/jwdkXZVLVjE

https://youtu.be/nmra3NcEot0

https://youtu.be/PAwRatthR1E

https://youtu.be/z_JXsvOIZV8

https://youtu.be/uAmPKHCaYEQ

https://youtu.be/SY0pr8o_R58

Dnes nejčtenější

.