Zavřít reklamu

Withings Activité IconElegantní a nenápadné chytré hodinky Withing Activité, které jsme u nás v redakci testovali, by se mohly v budoucnu dočkat kompatibility s Windows 10 Mobile. Na to si ale budeme muset počkat, protože operační systém od Microsoft má vyjít na konci letošního roku, takže ještě mají vývojáři z Withings čas na to, aby funkce odladili a kompatibilitu umožnili bez výraznějších chyb a nedodělků. Chytré hodinky Withings Activité si už nyní rozumí s operačními systémy Android a iOS. S podporou Windows 10 Mobile by se Withings Activité staly skutečně multiplatformními.

V rozhovoru se CEO francouzského Withings Cedric Hutchings zmínil, že chytré hodinky řady Activité, Activité Pop a produkty, které se plánují do budoucna budou kompatibilní s operačním systémem od Microsoftu. Dále Hutchings zdůraznil, že jeho tým již pracuje na aplikaci do Windows Store pro komunikaci mezi hodinkami a smartphony, ale příprava se může protáhnout až na rok.

Hlavním cílem je, aby aplikace pro Windows nebyla nijak znevýhodněna oproti těm z Androidu a z iOS. Withings se nijak netají tím, že kompatibilita s Windows je pro ně velice důležitá, konec konců potřebují nějaká ta zadní vrátka. V případě, že vývojáři z Withings začnou na aplikaci pracovat v době příchodu Windows 10 Mobile by se uživatelé mobilních Windows mohli aplikace dočkat někdy v polovině příštího roku. Ale pozor, přesně nevíme kdy vyjde Windows  10 Mobile a od toho se odvíjí datum vydání aplikace od Withings.

Withings activité pop

Dnes nejčtenější

.