Zavřít reklamu

Razer Nabu_icon
Příští měsíc se chytrý náramek Razer Nabu začne oficiálně prodávat. Znovu. Nabu byl poprvé představen na CESu v lednu 2014. Následně, po několika měsíčním zpoždění vstoupil na trh, konkrétně v prosinci 2014. V únoru 2015 se na trhu objevilo jakési pokračování tohoto náramku a to s názvem Razer Nabu X. Zcela logicky přišlo lidem v americké herní společnosti za hloupost prodávat dva produkty, které se liší téměř jenom jménem. Rozhodli se tedy funkce navíc, které má Nabu X navrtat do těla klasického Razer Nabu a k tomu přidat několik nových zajímavých funkcí, jako například podporu Apple Health kitu nebo Google Fit. Co ještě nabízí znovuzrozený Razer Nabu?

Design se moc nezměnil, pořád to zeleno-černé zabarvení, které láká již na první pohled. Na těle najdeme i OLED display, který primárně slouží k ukazování času a notifikací. Ve zkratce umí Nabu počítat kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie, aktivní minuty a kvalitu spánku. Razer zde nasadil zajímavou funkci, která vás díky systémů levelování neustále motivuje k dalším výkonům. Nabu nabídne i něco ve stylu Apple Watch, tedy, když si potřesete rukou s jiným majitelem Razer Nabu, tak se vám automaticky objeví jeho Facebook nebo Twitter účet.

Razer-Nabu
Baterie vydrží napájet zařízení klidně celý týden, takže se nemusíte bát, že byste, po vzoru některých chytrých hodinek, museli nabíjet každý den. Náramek se nezdráhá komunikovat jak s iPhony, tak s androidovými smartphony. Nejzajímavější je cena, která činí 120 Euro. Tedy není to cena, která byla avizovaná již při prvním uvedení na trh (ta činila tuším 50 dolarů), ale za v přepočtu zhruba 3 000 korun dostanete fitness náramek, který tyhle fitness funkce zastává bezchybně a k tomu dostanete funkce chytrých hodinek, jako jsou například notifikace z aplikací nebo SMS zpráv. Na náramek se můžeme těšit v nejbližších dnech.
Razer Nabu Call

Dnes nejčtenější

.