Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-10-01 v 19.41.29Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Buddyman
Je čas na novou hrací výzvu – seznamte se s Buddymanem. Ničte, střílejte, zapalte a zmrzazte všechno, co vám bude stát v cestě. Uvolněte nashromážděný stres za pomocí této zajímavé hry, která nabízí mnoho skvělých úrovní,

[appbox appstore id944636116 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id606784772 oldprice=“2,99€“]

Videoshop
Videoshop je jednoduchým video editorem s užitečnými editačními nástroji, filtry a dalšími efekty. Svá videa můžete doplnit vlastní hudbou či si můžete vybrat z velkého množství různých zvuků (zvířecí, exploze, smích a další). Videa snadno převádějte do pomalého či zrychleného režimu, dále máte možnost nahrát vlastní hlas a přidat nahrávku do videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id615563599 oldprice=“1,99€“]

Manager
S touto aplikací můžete spravovat všechny vaše dokumenty (PDF, iWork, MS Office) a obrázky. Manager umožňuje konvertovat různé dokumenty, zazipovat a odzipovat soubory, vytvářet složky a podsložky. Aplikace Manager obsahuje také integrovaný internetový prohlížeč a video přehrávač. Tento přehrávač přehraje téměř všechny video formáty a přehrává videa offline i online.

[appbox appstore id507942038 oldprice=“4,99€“]

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Smart Resume
Vytvořte si profesionálně vypadající životopis či resume za pár minut. Jednoduše vyplňte vaše údaje a Smart Resume vytvoří přehledný životopis ve formátu PDF, který můžete poté poslat email, sdílet či vytisknout.

[appbox appstore id828583908 oldprice=“4,99€“]

deGeo Camera
DeGeo Camera je praktickou aplikací, která se jistě bude líbit všem majitelům iPhonu. Díky této aplikaci budete moct fotit fotografie, aniž bude sledována, ukládána a nahrávána vaše aktuální poloha.

[appbox appstore id982305956 oldprice=“0,99€“]

Calc
Pokud potřebujete něco schovat na vašem iOS zařízení, tak jste našli tu pravou aplikaci. Aplikace je zamaskovaná jako klasická kalkulačka. Calc vám umožní ukrýt fotografie a videa. Tato aplikace má naprosto diskrétní ikonku, takže vás nikdo nebude podezírat, že cokoliv skrýváte. Příjemným bonusem je plně funkční kalkulačka.

[appbox appstore id1021329133 oldprice=“0,99€“]

VideoSound
Podtrhněte své vzpomínky vaší oblíbenou písničkou a nechte své přátele dumat nad tím, jak jste to provedli. Použijte VideoSound jako vaší tajnou zbraň pro vytváření nezapomenutelných videí a sdílejte je na Instagram, Vine či Facebook.

[appbox appstore id699671405 oldprice=“0,99€“]

Multi Keyboard
Multi je skvělou aplikací, která vám umožní provádět rychlé kroky jako např. zaslání mapy, kontaktu či fotografie. Dále můžete také posílat gify, smajlíky a symboly přímo z vaší klávesnice.

[appbox appstore id1006278205 oldprice=“4,99€“]

Record
Record je tou nejrychlejší a nejjednodušší cestou, jak nahrávat videa v HD kvalitě na vašem iOS zařízení. Tato aplikace umístí nahrávací tlačítko přímo na vaší domácí obrazovku, takže budete okamžitě natáčet, pokud na ikonku kliknete nebo vydáte příkaz Siri: Record Now! Nemůže to být snadnější.

[appbox appstore id1018634490 oldprice=“0,99€“]

Voce Translator
Prostě řekněte, co máte na jazyku a aplikace Voce Translator zachytí všechna vaše slova. Tuto funkci můžete využít k psaní SMS zpráv, psaní poznámek a vlastně k čemukoliv co vás zrovna napadne.

[appbox appstore id1017619948 oldprice=“0,99€“]

iphone hnad apps

 

Dnes nejčtenější

.