Zavřít reklamu

LG iconNa své tiskové konferenci Google neukázal žádné nové chytré hodinky, takže se dalo předpokládat, že výrobci si své chytré hodinky představí sami. První takové překvapení pro nás chystá LG, které dost možná zítra představí své nové chytré hodinky. S Android Wear, pochopitelně. Hodinky by se měli jmenovat LG W3, což nejspíše znamená Watch 3 a jak jsem již zmínil, hodinky poběží na Android Wear. S největší pravděpodobností verze OS bude s nejnovější aktualizací, takže kompatibility s iOS bychom se bát nemuseli.

LG se zatím k situaci nevyjádřil, ale z Googlu unikly informace, že LG W3 by měly být historicky první hodinky s mobilním signálem, což značí, že půjdou provádět telefonní hovory přímo z vašeho zápěstí, a to bez nutnosti přítomnosti telefonu. V LG si pro svou novinku přichystali speciální představení a to na 1. října. Když se poohlédneme za uplynulým rokem, tak to byl pro LG rok vskutku hektický. Tedy co se chytrých hodinek týče. Když nepočítáme Apple, tak je LG posledním gigantem na poli chytrých hodinek, který ještě nepředstavil horkou novinku. Huawei, Samsung i Motorola (potažmo Lenovo) už své nové hodinky představili, tak není divu, že se do tohoto boje chce připojit i Jihokorejské LG.

Poslední dobou prosakuje, že LG pracují na nových chytrých hodinkách s prozatimním pracovním názvem Nemo. Displej by měl mít rozlišení 480×480 obrázkových bodů, což je největší hodnota, kterou můžete u chytrých hodinek dostat. To by se mohlo rovnat jemnosti displeje 350 až 400ppi. Více informací zatím nemáme, ale během zítřejšího dne se vše podstatné dozvíme. Snad.

LG Watch Urbane Gold LG Watch Urbane – aktuálně nejnovější chytré hodinky od LG

Dnes nejčtenější

.