Zavřít reklamu

496013_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

My Net
Aplikace My Net vám snadno ukáže, která zařízení jsou připojeny k vaší oblíbené veřejné nebo domácí Wi-Fi síti. My Net je naprosto bezpečným a extrémně rychlým řešením pro každého uživatele.

[appbox appstore id931314293 oldprice=“4,99€“]

LEGO Marvel
Létejte, rozbíjejte a vybojujte si cestu skrze vzrušující LEGO dobrodružství jako jedna ze sta klasických Marvelovských postav. Avengers, X-Men, Spider-Man a další hrdinové musejí bok po boku bojovat proti alianci Doctora Dooma. Prozkoumejte svět Marvelu, který je celý postaven z LEGA. V této hře si můžete také vytvořit vlastního superhrdinu a sestavit jeho schopnosti, zbraně či kostýmy.

[appbox appstore id768108239 oldprice=“29,99€“]

Deckset
Deckset je novou a především snadnou cestou, jak vytvářet prezentace. Otevřete si svůj oblíbený textový editor, sepište si své myšlenky a Deckset je promění na krásnou prezentaci. Přestaňte se zabývat designem slidů a plně se soustřeďte na vaše nápady.

[appbox appstore id847496013 oldprice=“29,99€“]

Snapheal
Vyberte si objekt, klikněte na vymazat a dívejte se, jak nežádaný objekt okamžitě zmizí z vaší fotografie. Odstraňte rychle a jednoduše přebytečné objekty z vašich snímků s aplikací Snapheal. Dále tato aplikace nabízí klasické fotoeditační funkce jako vyříznutí, otáčení, vyrovnání barev a další.

[appbox appstore id480623975 oldprice=“14,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“4,99€“]

xLine
XLine je aplikací pro všechny uživatele myšlenkových map. XLine je i perfektním nástrojem pro strukturované shromažďování nápadů a myšlenek. Dokumenty můžete také synchronizovat i s verzí na iPad přes iCloud Drive nebo Dropbox.

[appbox appstore id680106081 oldprice=“39,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.