Zavřít reklamu

062300_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Apache
Užijte si bojový letecký simulátor Apache. V této hře naleznete unikátní fyzikální a zbraňové systémy. Staňte si pilotem AH-64 Apache a vychutnejte si bojové operace s různými scénáři, zdokonalte své letecké a přistávací schopnosti.

[appbox appstore id428845277 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id448786180 oldprice=“3,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id467939077 oldprice=“0,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id969861886 oldprice=“0,99€“]

Binaural Sleep
Máte problémy s usínáním? Vyřešte váš problém s aplikací Binaural Sleep. Aplikace obsahuje vědecky prokázané frekvence, které navozují specifické stavy mozku. Binaural Sleep vám pomůže s usínáním, zvládnutím power nap či ukočírováním roztěkané mysli, při které navodí delší cyklus a připraví váš mozek na relaxaci a hluboký spánek. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id683039880 oldprice=“2,99€“]

Mini Mouse
Chcete mít pod kontrolou váš počítač? Chcete přehrávat hudbu či filmy na počítači prostřednictvím vašeho iPhonu? Chcete stahovat či uploadovat soubory mezi počítačem a iPhonem? Chcete pohybovat kurzorem na vašem počítači za pomocí iPhonu? Chcete vypnout, restartovat či se odhlásit z počítače prostřednictvím iPhonu a mnohem víc? Výborně, tak si stáhněte aplikaci Mini Mouse.

[appbox appstore id914250948 oldprice=“1,99€“]

Week calendar
Week calendar je designově pěkný a přehledný kalendář, který vám umožní efektivně spravovat vaše události a úkoly. Velkou výhodou je, že aplikace Week calendar je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id890062107 oldprice=“0,99€“]

Work.JOT
Work.JOT je aplikací zaměřující se na spravování vašich úkolů a připomínek. Spravujte, analyzujte a poznamenávejte si své úkoly za pomocí této užitečné aplikace.

[appbox appstore id891946734 oldprice=“4,99€“]

Pieces
Pieces je ideální aplikací pro všechny milovníky puzzlů. V aplikaci nenajdete žádné rušivé reklamní sdělení, takže si můžete plně vychutnat skládání. Pieces vám umožní použít vaší fotografii nebo si můžete vybrat nějaký defaultní snímek. Aplikace také nabízí krásné animace a efekt Parallax.

[appbox appstore id882251105 oldprice=“1,99€“]

BusyBox
BusyBox vám umožní sledovat množství času, které trávíte nad jednotlivými činnostmi. Můžete také synchronizovat všechny údaje s Dropboxem a mít je tak k dispozici na všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“2,99€“]

Magic Flute
Vstupte do království, které ovládá Královna Noci. Začněte vaší cestu skrze zemi záhad a kouzel jako princ Tamino. Volte své kroky moudře, vyhněte se všem nástrahám a neztrácejte naději. Hra nabízí 32 zábavných levelů, 3 hlavní hrdiny a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1012071579 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.