Zavřít reklamu

iPhone 6s Black Gold iconJe samozřejmostí že letošní novou barevnou variantou pro iPhone 6s a iPhone 6s Plus je Rose Gold, tedy růžovo-zlatá. Osoboně ale po návštěvě Apple Storu, kde jsme kupovali nový iPhone 6s mohu říct, že jde spíše o růžovou s nádechem měděné a nelze ji ani tak moc přirovnat k Rose Gold, kterou nabízí Apple Watch Edition, ale na druhou stranu jde o úplně stejnou Rose Gold, kterou se nově chlubí Apple Watch Sport.

Rose Gold bude tento rok pravděpodobně hit, čemuž nasvědčuje i fakt, že ostatní výrobci už připravují stejnou barevnou variantu pros vé vlajkové lodě. Příkladem může být i HTC. Co se ale takhle od všech odlišit a oháknout iPhone 6s do něčeho zcela nového a jedinečného?

iPhone 6s Black Gold

Vietnamská společnost Karalux totiž přichází s variantou iPhone 6s Black Gold. Že jste o ní ještě neslyšeli? Ani není divu, jedná se totiž o speciální barvu, které společnost dosáhne tím, že v přesném poměru smíchá 24 karátové zlato a rhodium, které je ještě 6x dražší, než samotné zlato nebo to alespoň tvrdí ředitel společnosti.

Asi je vám už teď jasné, že se nebude jednat zrovna o nejlevnější záležitost. Celý proces přípravy a „oblékání“ iPhonu do Black Gold tvrá celkem 8 hodin. iPhone 6s Black Gold v 64 GB variantě vás vyjde na $2 300, tedy na nějakých 55 700 Kč.

Dnes nejčtenější

.