Zavřít reklamu

iPad Pro Smart Keyboard
Když letos během své podzimní keynote představil Apple iPad Pro, na pódium si pozval zástupce několika společností mezi nimiž nechybělo ani Adobe a Microsoft. Právě druhý jmenovaný zde prezentoval své Office for iPad PRo a ukázal, jak lze využít větší displej pro snadnější editaci a prohlížení dokumentů. Mimo to se Microsoft vyřádil také se stylusem Apple Pencil a ukázal, jak lze v Office pracovat s touto novinkou.

Ovšem pokud jste si mysleli, že Microsoft vydá plnohodnoutnou verzi Office včetně možnosti si je koupit pro iPad Pro, pak jste na omylu. Stejně jako u klasického iPadu, bude i verze Office pro iPad Pro závislá na předplatném Office 365 a bez nich zkrátka soubory jen zobrazíte, editovat je nebude možné.

Na druhou stranu je nutné uvést, že pokud někdo kupuje iPad Pro a chce na něm používat Office, pak je to zřejmě člověk, který Office používá i v běžném životě na svém Macu nebo PC a tak Office 365 předplacené zkrátka má. Předplatné Office 365 pro 5 PC nebo Maců, tabletů a smartphonů spolu s 1TB na OneDrive a 60 minutami volání na Skype stojí 9,99€ měsíčně nebo 99,99€ ročně.

Office for iPad
*zdroj: venturebeat

Dnes nejčtenější

.