Zavřít reklamu

lindsayJedna polovina zákazníků nedokáže pochopit, proč zájemci o nový iPhone vždy stojí několikahodinovou, v extrémních případech i několikadenní, frontu. Druhá polovina ale tvrdí, že vystátá si frontu na nový iPhone je nevšední sociální zážitek. Asi na tom něco bude, ale osobně nám také přijde užitečnější iPhone si předobjednat a dostavit se na domluvenou hodinu do Apple Storu nebo si jej nechat poslat až domů.

Jedna žena ze Sydney ale spojila trochu od obojího, jelikož před australský Apple Store postavila robota, který se skládá z iPadu a Segway. Na obrazovce iPadu je pak její tvář, jelikož volá přes FaceTime, tudíž si s ní může kdokoli popovídat, a to i protože pod iPadem se nachází větší reproduktor, který zajistí kvalitnější komunikaci.

Robot se jmenuje Lucy, tedy úplně stejně jako jeho majitelka Lucy Kelly. „Bude čekat ve frontě ve speciálním stanu, odkud se bude napájet a který ho samozřejmě ochrání i před deštěm. A zůstane tady po celou dobu“ uvedla Lucy a pokud vše půjde podle plánu, tak si robot vyzvedne iPhone 6s bez jakékoli pomoci člověka, pouze vzdáleně.

Ačkoli si možná myslíte, že další čekající zákazníci neschvalují robota ve frontě, tak opak je pravdou. Ostatní lidé totiž robota přijímací a respektují a dokonce se s ním fotí a berou ho jako exkluzivitu. Lucy ale prozatím neprozradila, jak zítra hodlá iPhone vyzvednou jen pomocí robota, ovšem to se dozvíme ihned při zahájení prodeje.

lindsay
lucy2
lucy3
robot

*zdroj: Mashable

Dnes nejčtenější

.