Zavřít reklamu

205606_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Move to measure
Move to measure je praktickou aplikací, ve které najdete svinovací metr, pravítko a úhloměr. Díky této aplikaci můžete bleskurychle změřit vzdálenost či jakýkoliv úhel. Jednoduše pohybujte zařízením od jednoho bodu k dalšímu a změřte prakticky cokoliv.

[appbox appstore id667579844 oldprice=“1,99€“]

Museed
Museed vám poskytne novou a především vzrušující možnost, jak vyhledávat hudbu. S touto aplikací budete snadno a rychle prozkoumávat přes 1000 různých hudebních žánrů z celého světa. V Museed můžete také zjistit více o vašich oblíbených interpretech zatímco budete poslouchat hudbu.

[appbox appstore id942985540 oldprice=“1,99€“]

Wifi Keyboard
S aplikací Wifi Keyboard můžete psát na vašem iPhonu i iPadu přímo z internetového prohlížeče na vašem počítači. Tímto způsobem můžete využít klasickou klávesnici pro aplikace jako Whatsapp a Facebook. Aplikace spolupracuje s jakýmkoliv operačním systémem (Windows, Mac, Linux) i s jakýmkoliv internetovým prohlížečem (Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer).

[appbox appstore id925743015 oldprice=“1,99€“]

TinyMemo
TinyMemo je jednoduchou a přehlednou aplikací na psaní poznámek. TinyMemo dále nabízí zabezpečení za pomocí TouchID či hesla, vytváření kategorií pro vaše poznámky, mnoho fontů a barev a synchronizaci s iCloud.

[appbox appstore id971201822 oldprice=“0,99€“]

KReminders
KReminders je snadno použitelnou aplikací, která vám pomůže zorganizovat vaší práci, tak aby byla co nejefektivnější. Máte možnost určit priority jednotlivým připomínkám, vytvořit upozornění v konkrétní čas a datum a vybrat si z velkého množství vtipných zvukových upozornění.

[appbox appstore id898691010 oldprice=“1,99€“]

Arch-Keyboard
Aplikace Arch-Keyboard byla vytvořena pro lepší ergonomii a hladký pohyb prstů po obrazovce iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus. Arch-Keyboard obsahuje rozvržení pro pravou i lvou stranu.

[appbox appstore id925060604 oldprice=“0,99€“]

Help Volty
Help Volty je náročnou mystickou hrou, která je lákavá pro vaše oči, uši i prsty. Poutník dorazil do tmavého města, ve kterém potkal němého obchodníka se zvláštní dřevěnou krabicí. V této krabici vytvořil hru s čudlíky, dráty a kolečky. Help Volty rychle otestuje váš způsob myšlení a zručnost. Pokud máte rádi náročné hry, které představují výzvu, tak zkuste Help Volty.

[appbox appstore id514399819 oldprice=“2,99€“]

PDF Reader
PDF Reader je ideální aplikací kohokoliv, kdo pracuje s PDF soubory. Aplikace vám umožní vytvářet poznámky a organizovat všechny soubory opatřené těmito poznámkami. Rychle můžete posílat PDF vašim kamarádům, spolužákům i kolegům přes email či jakoukoliv populární cloudovou službu. Aplikace má dále zabudovaný slovník (iOS 5 či pozdější) a vyhledávání na Googlu či Wikipedii (iOS 4 či pozdější) a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id325924458 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id367816156 oldprice=“4,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“2,99€“]

Mix Coffee
A máme tu něco pro milovníky kávy. Mix Coffe vám ukáže různé druhy kafe. Aplikace vypadá stylově a poskytuje důležité informace o tom, co který druh kafe obsahuje. Prozkoumejte svět tohoto skvělého nápoje.

[appbox appstore id969600228 oldprice=“3,99€“]

iphone hnad apps

 

Dnes nejčtenější

.