Zavřít reklamu

Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6 iconMám jeden sen, pracovat v Samsungu. Podle toho co totiž společnost z Jižní Koreje předvádí fungují zaměstnanci tak, že ráno dojdou do práce, podívají se na weby typu LsA a zjistí, co nového představil Apple, případně kouknou na nějakou tu keynote a o pár týdnů později představí svoji vlastní inovaci.

Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, jak je možné že jen 14 dní poté co Apple představil svůj program na aktualizaci iPhonů pro zákazníky v USA, kteří mohou získat každý rok nový iPhone za měsíční poplatek. Telefon tak získáte každý rok nový, ovšem platíte měsíční poplatek, je tedy otázkou, zda se vám vlastně vyplatí tuto službu využít, protože prodejem rok starého modelu a koupí nového ušetříte víc.

Jen pár dní poté, co představil tuto novinku Apple, přichází Forbes s tvrzením, podle kterého začal Samsung připravovat vlastní program leasingu telefonů řady Galaxy, který umožní to stejné, co Apple u iPhonů. Samsung chce program pro leasing Galaxy modelů představit v nejbližších týdnech nebo měsících, tvrdí Forbes s odvoláním na zdroje blízké společnosti. Je tedy zajímavé, že Samsung celou dobu co má modely Galaxy s ničím takovým nepřišel a nyní, když s tím přichází Apple, nabídne službu taktéž.

Apple vs Samsung

*Zdroj: forbes.com

Dnes nejčtenější

.