Zavřít reklamu

iPhone 6s iconJiž tento pátek 25. září začne velké zahájení prodeje nových iPhonů 6s a 6s Plus a samozřejmě ani Letem světem Applem u tohoto nebude chybět. Právě vzhledem k pátečnímu zahájení jsou momentálně veškeré iPhony 6s celosvětově vyprodané, což dokazuje, že poptávka po smartphonech od Applu byla opravdu obrovská. Apple se totiž nechal slyšet, že iPhonů je dostatek (až na Rose Gold variantu), tudíž by si jej v pátek měli odnést z Apple Storu i zákazníci, kteří si ho nepředobjednali.

Větší iPhone 6s Plus byl kompletně vyprodaný během týdne a nyní ho následoval i menší bratříček iPhone 6s. První vlně se nový smartphone od Applu objeví hned ve 12 zemích po celém světě, kde nebude chybět ani sousední Německo, kam si pro iPhone 6s nebo 6s Plus jede většina zákazníků z České republiky nebo dokonce i se Slovenska. Tím nejbližším Apple Storem je pro mnohé jistě obchod v Drážďanech, kam si nebylo možné iPhone předobjednat hned po dvou hodinách od zahájení.

Apple nám už během tohoto a minulého týdne naznačil úspěšnost nových iPhonů. Konkrétně uvedl, že předobjednávky atakovaly hranici 10 milionů, ovšem v současné době už budou pravděpodobně mnohem vyšší. Letošní iPhone by tak měl pokořit rekord loňského iPhonu 6, vše ale ukáží až konkrétní čísla v prvním týdnu prodeje, kdy si telefon skutečně koupí zákazníci a bude se tak jedna o čísla prodaných kusů a ne jen předobjednávek. Včera se také Apple zmínil, že odezva na iPhone 6s je neuvěřitelně pozitivní.

Jak můžete vidět níže, základní iPhone 6s Plus v 16GB a Space Gray variantě dorazí dokonce až do 3–4 týdnů. U menšího iPhonu 6s je situace i něco lepší, ale i tak dorazí do 1–2 týdnů. Pokud tedy nemáte předobjednáno a přesto chcete iPhone 6s co nejdříve, doporučuji navštívit v pátek Apple Store, kde by pro vás iPhone měli mít, ale budete si muset vystátá frontu.

iPhone 6s sold out

Dnes nejčtenější

.