Zavřít reklamu

iOS 9Apple oznámil, že se iOS 9 stává nejrychleji přijatou aktualizací softwaru v historii společnosti Apple. Apple vydal iOS 9 ve středu minulý týden, tedy před pouhými pěti dny a již dnes oznámil, že je nainstalována na více než 50% všech aktivních iOS zařízení.

„Odezva zákazníků na nový iPhone 6s a iPhone 6s Plus je neuvěřitelně pozivitivní a nemůžeme se dočkat, až se tento pátek dostane náš nejnovější iPhone do rukou zákazníků. iOS 9 zažívá úžasný start a rychlost jeho adaptace je větší než u jakéhokoli jiného softwaru v historii společnosti Apple,“ uvedl ředitel marketingu společnosti Apple Phil Schiller.

Nový iPhone se začne prodávat již tento pátek v USA, Austrálii, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hong Kongu, Japonsku, Novém Zélandu, Singapuru, Perto Ricu a Velké Británii. Apple v minulém týdnu uvedl, že předobjednávky prolomily 10 milionů kusů za první víkend. LsA pro vás připravuje exkluzivně reportáž přímo ze zahání prodeje, kterou budete mít možnost sledovat online na našem webu!

Jak zrychlit iPhone s iOS 9

Dnes nejčtenější

.