Zavřít reklamu

icon 0282053_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

My Splash Effects
My Splash Effects je úžasným pomocníkem při úpravě vašich snímků. Pokud chcete vytvářet skvělé fotografie, tak je My Splash Effects tou nejlepší možnou volbou. Zamilujete se do způsobu, jakým lze jednoduše a rychle vytvořit z vašich snímků unikátní díla. Aplikace dokáže např. během chvilky vyjmout pozadí z vaší fotografie.

[appbox appstore id641454103 oldprice=“2,99€“]

Movie Effects
Movie Effects je profesionálním video editorem, který vám pomůže proměnit vaše videa na mistrovské kousky. Aplikace nabízí 20 různých efektů jako např. saturaci, kontrast či jas. Movie Effects podporuje všechny oblíbené video formáty jako AVI, WMV, FLV, MOV, MP4, MPEG-1, MPEG-2, TS, H.264 AVC, MKV, RMVB, RM a další.

[appbox appstore id457836498 oldprice=“2,99€“]

Fireworks Tap
Skvělá aplikace pro všechny milovníky ohňostrojů. Jednoduše klikněte a sledujte, jak ohňostroj exploduje. Fireworks Tap je ideální aplikací pro malé děti, které ohňostroj snadno zaujme a vy si můžete na chvilku vydechnout.

[appbox appstore id1020282053 oldprice=“1,99€“]

Blast
Blast je moderní střílečkou, která nabízí pěkné efekty a skvělou hudbu. Stáhněte si tuto hru, začněte ničit nepřátelské kosmické lodě, sbírejte různé itemy a chraňte svou planetu před ničivou invazí. Přizpůsobte si podle svého obtížnost hry a styl střílení a poté porovnejte své skóre s těmi nejlepšími hráči.

[appbox appstore id404293990 oldprice=“4,99€“]

Mac apps 12

Dnes nejčtenější

.