Zavřít reklamu

icon 485556_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Favorite Text
Začněte být více produktivní a ušetřete mnoho času s aplikací Favorite Text. Vložte do jiné aplikace za pomocí jednoho kliknutí vámi zvolený výstřižek či přihlašovací údaje a heslo. Snadno a intuitivně vytvářejte poznámky a zapište si všechny důležité nápady. Shromažďujte si všechny vaše výstřižky, kopírované zprávy, hesla a tajné poznámky hezky na jednom místě. Aplikace také ochrání všechny vaše nápady a myšlenky za pomocí zakódování 256-bit AES.

[appbox appstore id934392360 oldprice=“0,99€“]

Fairy Lights
Užijte si létající světýlka, která se odráží na vodní hladině přímo na vaší obrazovce. Aplikace Fairy Lights vám umožní měnit perspektivu na 3D pozadí. Aplikace obsahuje 10 různých pozadí. Pokud nejste přesvědčeni, že by se vám aplikace líbila, tak se rozhodně podívejte na video: http://youtu.be/2z7X5dOsFi0 a přesvědčte se sami.

[appbox appstore id615485556 oldprice=“1,99€“]

Diapositive
Diapositive je elegantní a prostou cestou, jak získat přístup k obsahu vašeho Instagramu. Budete mít okamžitý přístup k obsahu, populárním postům, vaše likované posty, profily a vyhledávání. Aplikace byla speciálně vytvořená pro OS X Yosemite. 

[appbox appstore id983523338 oldprice=“1,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.