Zavřít reklamu

iPhone 6s iconI když mnozí z vás zajisté po novém iPhonu 6s touží natolik, že jste ochotni si pro něho zajet do sousedního Německa, abyste ho měli co nejdříve, tak rozhodně nejste takoví blázni, jako tito dva muži z Číny z provincie Ťiang-su, kteří se údajně pokusili prodat své ledviny, aby si mohli kopit nejnovější iPhone 6s, jehož oficiální prodej začne příští pátek 25. září.

Bizarní příběh popisuje, že dva přátelé Wu a Huang se každý rozhodl prodat svou ledvinu, aby si mohli koupit nový iPhone. Podle všech informací si na to dokonce našli ilegálního agenta, který jim měl s prodejem pomoct. Ten jim řekl, ať navštíví nemocnici v Nanjing. Oba tedy do nemocnice dorazili, ale agent se neobjevil. V tomto momentě Wu zjistil, že celý plán je obrovská hloupost a že si chce svou ledvinu nechat.

Snažil se přemluvit i svého přítele Huanga, jenže ten ho neposlouchal a chtěl stále prodat svou ledvinu. Wu nakonec zavolal policii, jelikož agent měl pravděpodobně stále jejich peníze, jenže v tom Huang utekl a už ho nikdy od té doby neviděl.

Tento příběh by zněl naprosto neuvěřitelně, kdybychom se s něčím podobným nestkali už několikrát dříve, kdy například jeden muž prodal svého syna, aby si mohl koupit Apple Watch. Podobné výstřelky jsou v Asii celkem běžné, ale nám je hlava nebere a rozhodně nikdy brát nebude.

iPhone 6s

*zdroj: cultofmac, the hindu

Dnes nejčtenější

.