Zavřít reklamu

iOS 9Minulou středu na konferenci „Hey Siri“ Apple oznámil, že iOS 9 vyjde mezi všechny uživatele již tuto středu 16.9. Za celý týden se hodně uživatelů ptalo, v kolik hodin přesně bude nový systém dostupný ke stažení. Vzhledem k času vydání všech předchozích systémů za několik let zpět, můžeme vcelku jistě říct, že společnost vypustí nový systém přesně v 10:00 PST, tedy v 19:00 našeho času.

Přesný čas dodržuje Apple již od roku 2010 a týká se všech velkých aktualizací systému iOS. V tento čas dokonce společnost vždy pořádá i všechny své konferenci, čímž může být důkazem i poslední iPhone keynote, která se také konala v 10:00 PST a stejně tak WWDC v červnu.

iOS 9 release time

Podle severu Time and Date lze pak snadno určit i čas vydání pro všechny ostatní  země, mezi kterými nechybí samozřejmě ani Česká republika. Pokud v současné době bydlíte v zemi, kde je jiné časové pásmo, tak se můžete podívat na tabulku výše, kde najdete přesný čas pro hlavní město dané země.

Stejný čas vydání pak můžeme předpokládat také pro watchOS 2, jehož vydání nám Apple na konferenci také přislíbil na dnešní datum. Druhou verzi operačního systému pro hodinky Apple Watch si budete moct nainstalovat skrze stejnojmennou aplikaci na svém iPhonu.

Aktualizace: Jak správně podotkl server iphonehacks, Apple vydal iOS 8.4 v 8:00 PST, tedy v 17:00 našeho času. Aktualizace iOS 8.4 sice přišla s významnou novinkou v podobě Apple Music, ale nejednalo se o tak velký update, jakým je bezesporu iOS 9. Může se tedy stát, že Apple vydá iOS 9 o dvě hodiny dříve, tedy v 17:00, ale pravděpodobnější je stále čas 19:00.

iOS 9 release time

*zdroj: timeanddate

Dnes nejčtenější

.