Zavřít reklamu

SelfieTisková zpráva: Přemýšlíte, jakou si pořídit selfie tyč? Šetřete své mozkové závity. Sestavili jsme vám výběr toho nejlepšího, co se ve světě selfie průmyslu urodilo. Najdete tu superlevné kousky, stejně jako ty o něco dražší s přidanými funkcemi.

Strávili jste posledních několik let na opuštěném ostrově daleko od civilizace? Pak by vás možná zajímalo, co to selfie tyč vlastně je. Milovníci autoportrétů se jednoho krásného dne rozhodli, že je čas skoncovat s otravnými pažemi, které zabírají třetinu jinak vypiplaného záběru. A tak vznikla teleskopická tyč, do které připojíte svůj iPhone a následně můžete pohodlně fotit z větší vzdálenosti. Tedy zachytit více prostoru a méně rukou.

Jestli jste se rozhodli rozšířit sbírku svého mobilního příslušenství a přidat se k stoupencům selfie sticks, jste tu správně. Máme pro vás TOP čtyřku tyčí pro iPhone.

MonoPod
Také známý jako Univerzální Selfie Tyč pro Fotoaparát iPhone 4 4S 5 5S / Samsung Galaxy S5 / Note II II / HTC / Sony / LG. Chytlavé, že ano? Tato levná selfie tyč s veselým designem je k dispozici v pestré škále barev. Má jednoduchý úchyt, který vám umožní připevnit iPhone na její konec, kde se nachází tradiční stativ. Úchyt také dovoluje nastavit mobil do úhlu, který vám právě vyhovuje. Ať už chcete fotit krajinu, nebo portrét.

monopod

Nevýhodou tohoto zařízení je, že nemá dálkové ovládání, takže bez samospouště se neobejdete. Můžete ale investovat další peníze do samostatného tlačítka dálkové spouště. Čímž ovšem levná selfie tyč přestane být levnou.

Everything Selfie Bluetooth Tablet Stick
Druhá selfie tyč v naší hitparádě je sice dražší než MonoPod, zároveň je ale také o dost lepší. K dostání je v elegantní černé, nebo rozverné růžové barvě. Co je ale důležitější, má vestavěnou spoušť v rukojeti. Znamená to sice, že je zapotřebí zařízení spárovat s vaším iPhonem, tento úkon ale zabere pouze pár minut. Další důsledek vestavěného tlačítka je ten, že budete muset selfie tyč dobíjet pomocí USB kabelu. Ten je ovšem součástí balení. Trochu nepříjemná je skutečnost, že úchyt, který slouží k připevnění iPhonu k tyči, je velmi křehký. A tak je tu reálné nebezpečí, že se může časem zlomit.

Tablet stick

Olixar Selfie Smart Pole
Toto zařízení má v podstatě stejné funkce jako to předchozí, včetně vestavěné spouště a dobíjení přes USB. Je ale dostupné pouze v černobílé variantě a je o něco dražší. Takže pokud vám můžeme poradit, přikláněli bychom se k tyči Everything Selfie Bluetooth Tablet Stick.

 

olixar

X-Stories Me-Shot Delux
Pokud máte víc peněz na rozhazování, nechte se okouzlit selfie tyčí, která je mnohem silnější a odolnější, než jiná zařízení. Vybrat si můžete mezi růžovou, černou a oranžovou variantou. Jaká jsou její pozitiva? Kovový držák na iPhone je (díky knoflíku na straně, kterým utáhnete úchyt) snadno ovladatelný. Působí bytelně, takže nemusíte mít strach, že váš milovaný telefon vypadne během focení na dlažbu. Úchyty jsou navíc obaleny gumou, takže nezanechají na obrazovce, ani nikde jinde na telefonu žádnou stopu.kevb

Po namontování iPhonu na tyč můžete pomocí robustního ovladače snadno nastavit úhel snímání z horizontálního na vertikální a zpět. ME-Shot Deluxe nemá vestavěné tlačítko spouště, ale lze jej ovládat pomocí dálkového ovládání, které připojíte přes Bluetooth k vašemu iPhonu. Nemusíte tak k focení používat samospoušť.

xsories

 

Dnes nejčtenější

.