Zavřít reklamu

Apple TV 4 White iconKdyž ve středu Apple představil novou Apple TV 4, která se zásadně liší od předchozích generací především díky tomu, jaké možnosti nyní nabízí, tak si samozřejmě někdo mohl říci, že Apple mohl změnit i design a přinést po několika letech nové tělo. Vzhled Apple TV 4 je odlišný akorát v tom, že tělo je o něco tlustší, než u předchozí generace a nabízí zcela nový ovladač, jenž je hlavní součástí novinky a bez kterého ji nemůžete ovládat.

Některé z nás napadlo, že by nová Apple TV mohla nabídnout i bílé provedení, čímž by se rozhodně hodila do nejednoho obývacího pokoje. Podobná myšlenka prolétla hlavou také Martinovi Hájkovi a proto vytvořil Apple TV 4. generace v bílé barvě a dokonce nezapomněl ani na nový ovladač, který je podle jeho konceptu vpředu bílý, ale vzadu zlatý.

Myšlenka je to určitě zajímavá a vzhledem k rozšiřování nabídky barevných variant u Apple produktů se také snadno může stát, že příští rok Apple doopravdy představí něco podobného, aby si dokázal vybrat každý a sladit Apple TV se svým interiérem.

Apple TV 4 White 1

Apple TV 4 White 2

Apple TV 4 White 3

Apple TV 4 White 4

Apple TV 4 White 5

Apple TV 4 White 6

Apple TV 4 White 7

Apple TV 4 White 8

Apple TV 4 White 9

*zdroj: martinhajek.com

Dnes nejčtenější

.