Zavřít reklamu

hermesApple na včerajšom evente odhalil novú kolekciu Apple Watch Hermes, čo je kolekcia hodiniek a remienkov vytvorená v spolupráci s poprednou módnou značkou z Francúzska. Dvojica spojila sily a nielen, že vyrobili nové remienky pre Apple Watch, ale tiež posunuli hodinky na vyššiu úroveň. Na ich zadnej strane je totiž vyrazené logo Hermes a na prednej strane, na displeji, pre zmenu uvidíte exkluzívny ciferník navrhnutý priamo dizajnérmi z Paríža. Kolekcia pozostáva z celkovo troch modelov, ktoré sú dostupné v 38 aj 42mm verziách a jedná sa o modely z nehrdzavejúcej ocele. K dispozícii budú už v októbri/říjnu s tým, že sa budú predávať len na vybraných miestach. V prvom rade ich nájdeme v obchodoch Apple Store a v butikoch Hermes, ale hodinky si tiež budete môcť zaobstarať v inej predajni.

Single Tour

Najlacnejší model z celej série sa vyznačuje jednoduchším spracovaním, ktoré je však stále dosť prémiové. Kožený remienok sa vyznačuje typickým vzhľadom pre značku Hermes a pripomína sedlo na koňa. Tieto hodinky sú dostupné v 38mm a 42mm verzii s tým, že na výber sú farebné varianty Fauve, Noir, a menší model si tiež môžete zaobstarať vo farebnej verzii Capucine. Ceny začínajú na úrovni 1100 dolárov.

Apple Watch Hermes Single Tour

Double Tour

Model strednej triedy je predávaný len v 38mm verzii a vyznačuje sa podobným dizajnom ako remienok Single Tour len s tým rozdielom, že si ho obmotáte okolo svojej ruky dvakrát, nie raz. V predaji bude v štyroch farebných verziách: Fauve, Etain, Capucine a Bleu Jean. Cena je stanovená na 1250 dolárov.

Apple Watch Hermes
Cuff

Nakoniec, najvyšší model z celej série nesie pomenovanie Cuff a ako môžete vidieť na fotkách, svojim tvarom naozaj pripomína okovy. Extravagantný remienok je však naďalej kožený a obsahuje kruhový otvor na mieste, na ktorom sa nachádzajú všetky potrebné senzory na spodnej strane hodiniek Apple Watch. Tento 42mm model je dostupný len vo farbe Fauve za cenu 1500 dolárov.

Apple Watch Hermes Cuff
Dostupnosť

V Európe existuje 20 obchodov, kde si môžete kúpiť remienky. Zahŕňa to obchody v Nemecku, Švajčiarsku, Veľkej Británii, Francúzsku, Rusku a Taliansku:

  • Berlín: Apple Store Kurfürstendamm, Hermes Kurfürstendamm, The Corner Berlin
  • Londýn: Apple Store Regent Street, Apple Store Covent Garden, Dover Street Market, Hermes
  • Miláno: Apple Store Fiordaliso, 10 Corso Nomo, Hermes
  • Moskva: Tsum
  • Mníchov: Hermes, Apple Store Rosenstrasse
  • Paríž: Apple Store Galeries Lafayette, Hermes
  • Zurich: Apple Store Bahnhoffstrasse, Hermes
  • Ženeva: Hermes
Apple Watch Hermes box

Apple Watch Hermes

Dnes nejčtenější

.