Zavřít reklamu

icon 222469_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlejí celého systému. Neváhejte a stahujte

      [appbox appstore id718222469 oldprice=“9,99€“]

Quick Icons lite
Quick Icons lite je aplikace, ve které stačí pouze přetáhnout snímek do okna QuickIcons, aplikovat vizuální efekty, dodělat poslední drobnosti a poté uložit ikonu pro: Android (ldpi, mdpi, hdpi, xhdpi, xxhdpi resolutions), Windows Phone (png-files), BlackBerry (png-files) a Windows (.ico and png-files). V aplikaci si také můžete vytvářit launch screen pro Android a Windows Phone.

      [appbox appstore id844425417 oldprice=“0,99€“]

On Site Backup
On Site Backup je praktický program, který vám umožní zálohovat SQL databáze a FTP servery. Využijte dnešní akci, jelikož za normálních okolností je cena aplikace poměrně vysoká.

      [appbox appstore id596075451 oldprice=“19,99€“]
Mac apps 12

Dnes nejčtenější

.