Zavřít reklamu

netatmoNa trh byla uvedena nová, chytrá domácí kamera, která dokáže rozpoznat obličeje. S touto novinkou přišel výrobce unikátních meteostanicí, společnost Netatmo. A co to vlastně WELCOME kamera je? Jedná se o inteligentní domácí bezpečnostní kameru, která rozpozná obličeje, díky zabudované technologii rozpoznávání obličejů. Jakmile je detekován pohyb, kamera využívá Wi-Fi (nebo internet) k odeslání informací o aktivitách do Vašeho osobního účtu Netatmo: čas, typ a malý náhled obrazu.

Kamera umožňuje natáčení videí v široko zorném poli a to až 130°. Samozřejmě nesmí ani chybět natáčení ve Full HD rozlišení. Součástí kamery jsou také infračervené LED diody, díky kterým může kamera zaznamenávat ve vysoké kvalitě i za šera a tmy. Všechny zaznamenané videa se ukládají na MicroSD kartu, která je i součástí balení.

Krásné hliníkové tělo zlatavé barvy v kombinaci s matnou černou společně tvoří skvělý design kamery, která díky tomu zapadá do interiéru a stává se z ní designový doplněk Vašeho domova.

K setu kamery je možnost rozšíření o vnitřní a venkovní čidla na dveře nebo také okna, abyste měli kompletní přehled co se v domácnosti děje.

Netatmo-3

 

Dnes nejčtenější

.