Zavřít reklamu

icon 1149734_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Doodle Destroy
Doodle Destroy je zábavnou fyzikální hrou, ve které je vaším cílem udržet modrou kostku na šedých kvádrech zatímco zničíte červené kvádry. Je nesmírně důležité chytře uvažovat a mít správné načasování.

[appbox appstore id412802278 oldprice=“2,99€“]

Zen Sketch
Zen Sketch je aplikace na pomezí poznámkového bloku a kreslící aplikace. Všechny vaše poznámky mohou být exportovány ve formě obrázků či dokumentů PDF.

[appbox appstore id821233060 oldprice=“1,99€“]

GuitarToolkit
Dnes tu máme něco pro hráče na kytaru (6-,7-, 12- strunná kytara), baskytaru (4-, 5-, 6- strunná baskytara), ukulele, bendžo a mandolínu. Aplikace GuitarToolkit vám přináší základní kytarové pomůcky jako ladičku, metronom, akordy a stupnice, které se automaticky adaptují na zvolený hudební nástroj. Aplikace dále obsahuje masivní knihovnu akordů a stupnic.

[appbox appstore id284962368 oldprice=“2,99€“]

Task Reminder
Task reminder je skvělou připomínací aplikací, kterou využije opravdu každý. Díky této aplikaci můžete vypustit z hlavy veškeré schůzky a denní aktivity, jelikož vám je Task Reminder připomene v pravý čas. Přestaňte být nedochvilní a začněte chodit včas na porady, do práce či kamkoliv jinam. Aplikace nabízí příjemné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id1031149734 oldprice=“0,99€“]

Photo Password
S touto aplikací budou všechny vaše osobní fotografie a videa v bezpečí. Aplikace jednoduše zamezí přístup vašim zvědavým kamarádům k privátním snímkům a videím.

[appbox appstore id1029601816 oldprice=“0,99€“]

Voice Translator
Voice Translator je zajímavou aplikací, která vám umožní rychle a snadno nadiktovat SMS zprávy i poznámky. Aplikace také podporuje velké množství cizích jazyků a tím pádem i jejich okamžitý překlad.

[appbox appstore id1029827172 oldprice=“1,99€“]

Smart Alarm
Smart Alarm je skvělým alarmem, který monitoruje vaše spací cykly, nahrává vaší nepokojnost během spaní, vzbudí vás ve vámi zvolený čas a nabízí vám prezicně zpracované statistiky o fázích vašeho spánku. Smart Alarm je aplikace, která by neměla ujít vaší pozornosti.

[appbox appstore id1028028035 oldprice=“1,99€“]

iPlayTo
Přehrávejte si fotografie, videa a hudbu z vašeho iPhonu či iPadu na DLNA zařízeních jako je smart TV, AV zařízení, počítače, tablety či mobilní telefony a další. iPlayTo je velmi snadná na použití, stačí si vybrat obsah a kliknout na přehrát. Kdykoliv, kdekoliv a z jakéhokov zařízení – to je iPlayTo.

[appbox appstore id623735302 oldprice=“3,99€“]

Puzzle Blitz
Puzzle Blitz je ideální hrou na zkrácení dlouhé chvíle při čekání na cokoliv. Stáhněte si tuto hru, pusťte se do souboje s časem a vyřešte co nejvíce hádanek než vám vyprší stanovený čas.

[appbox appstore id931152691 oldprice=“1,99€“]

apps xerxes-1708-033

 

Dnes nejčtenější

.