Zavřít reklamu

AppleLogoGoldKdyž Apple během uplynulé keynote chrlil jedno eso z rukávu za druhým, nestačil jsem se divit. Najednou jsem se vrátil časem o pět let zpět a viděl jsem svoji milovanou značku, značku která mě bavila a kvůli které jsem celé LsA začal budovat. V té době jsem na webu nevydělával miliony, dělal jsem jej z lásky k Applu, z lásky ke společnosti, která mi měnila život. Na pár let jsem měl pocit, že se toto kouzlo vytratilo a najednou v době, kdy se měl představit jen eskový model a vůbec jsem to nečekal, někdo přišel, poklepal mi na rameno a řekl, jsme zpět.

Apple je zpět v celé své kráse a síle a já jsem za to zatraceně rád! Už zase jsou zde ty blbosti o kterých celá společnost vždy byla! Lightning konektor je dokonalost sama, ale zjistil jsem to až nyní, když nám Apple ukázal, že jediným kabelem budeme nabíjet vše co doma máme a to včetně dálkového ovladače na Apple TV nebo stylusu pro iPad Pro. Přesně tyto blbosti jsou to, co miluju na Applu! iPad Pro se stereem které se orientuje podle toho, jak tablet držíte, jasně je to kravina, ale je to kravina která dělá Apple Applem!

Nevím k čemu jsou dobré Apple Live Photos, ale miluju je a chci je fotit každý den! Chci vidět jak mému psovi vlají uši ve větru a chci jich fotit milion za den! Najednou je mi zase jedno kolik má co megahertz, jaký to má procesor nebo kolik hodin to vydrží, chci to a miluju to! To je přesně ten efekt který Apple měl a zdálo se mi, že v posledních letech o něj pomalu přicházel. Naštěstí se společnost vzpamatovala a ukázala, že si opět dává záležet na blbostech o kterých nevíte k čemu jsou dobré ale milujete je a toužíte po nich.

iPhone 6s 11

Takže děkuju ti Apple, děkuju že ses vrátil a děkuju, za to, jakým stylem si se vrátil, dokázal jsi to a jsi zpět v mé duši a opět tě miluju a budu si užívat každou vteřinu stebou! Najedou je mi zase úplně jedno kolik pixelů má nový iPhone, když má Live Photos, najednou je mi jedno že stylus je zastaralá blbost, když je tak úžasný jak jej včera Apple ukázal a najednou je mi jedno, že nikdy v životě nepoužiju iPad Pro, ale miluju ho! A je mi jedno že mně dan seřve, že jsem tento článek vydal bez toho, aniž by ho naplánoval, protože emoce jsou to, co Apple probouzí a tentokrát je probudil dokonale!

iPhone 6s balení package

Dnes nejčtenější

.