Zavřít reklamu

iPhone 6s battery iconUž před samotným představením iPhonu 6s jsme se obávali, že nejnovější iPhone bude disponovat baterií, která bude mít menší kapacitu než u iPhonu 6. Bohužel předzvěsti se potvrdili a uniklé fotografie, které prozrazovaly 1715 mAh baterii byly skutečné. Pokud se totiž podrobně podíváte na video prezentující technologii 3D Touch, kterou novinky nabízí, tak na malý okamžik uvidíte baterii, na které je uvedena přesná kapacita, tedy zmíněných 1715 mAh.

Jen pro srovnání, iPhone 6 nabízí baterii o kapacitě 1810 mAh. Co však každého zájemce o nový iPhone potěší je to, že výdrž iPhonu 6s bude úplně stejná jako v případě iPhonu 6. Díky nové úspornému LTE čipu a úspornějšímu procesoru se dostáváme na stejné hodnoty jako u loňského modelu, tudíž si výdrží u nového modelu nepohoršíte, ale naopak ani nepolepšíte.

Kapacita baterie většího iPhonu 6s Plus není prozatím přesně známá, ale informace uvedené ještě před včerejším představením nových modelů se zmiňovali také o nižší kapacitě a to konkrétně o 2750 mAh. Vzhledem k tomu, že údaje o kapacitě pro iPhone 6s byly správně, také můžeme očekávat, že i pro iPhone 6s Plus bude odpovídat. Jen pro srovnání kapacita baterie iPhonu 6 je 2900 mAh. Ovšem i u většího modelu Apple na svých stránkách uvádí, že se výdrž vůbec nezměnila a nový iPhone 6s Plus vydrží úplně stejně jako starý iPhone 6 Plus.

iPhone 6s battery

https://www.youtube.com/watch?v=cSTEB8cdQwo

Dnes nejčtenější

.