Zavřít reklamu

icon 002080_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Infinity Blade III
Infinity Blade III je hrou, kterou není třeba moc představovat, jedná se o poslední díl úspěšné trilogie, ve které dosáhnete epického rozluštění. Infinity Blade III je hra plná adrenalinu, akce, zápasů s meči, pěkné grafiky a strhujícího příběhu lásky, zrady a vykoupení. Využijte dnešní akce a stáhněte si do svých iOS zařízení tento dynamický 3D svět.

[appbox appstore id610003290 oldprice=“6,99€“]

Converter
Aplikace Converter je textovým a PDF editorem, který je také současně správcem dokumentů pro iPhone, iPad a iPod Touch. Umí přenášet dokumenty z počítače/Macu přes USB kabel, Wi-Fi, email a Dropbox do vašeho iOS zařízení. Aplikace také podporuje velké množství různých formátů, např. HTML, RTF, TXT, PNG, JPG, GIF, dokáže zipovat a odzipovat soubory, vytvářet složky a podsložky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id639156936 oldprice=“2,99€“]

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“3,99€“]

TimeyLefty
Kolik dní zbývá do mojí dovolené? Za jak dlouho budu mít narozeniny? Pokud si občas pokládáte otázky podobného rázu, tak oceníte tuto aplikaci. TimeyLefty je užitečnou aplikací, která vám umožní sledovat přehledně nadcházející události, které si sami zaznamenáte. Aplikace je také dostupná pro Apple Watch.

[appbox appstore id977002080 oldprice=“0,99€“]

Cleaner Pro
Patříte mezi osoby s velkým množstvím kontaktů? Pak vás potěšíme, jelikož tato aplikace umí vyhledat a sloučit duplikované kontakty, odstranit kontakty beze jména či čísla, zálohovat vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email) a bleskurychle vyhledat čísla, která potřebujete.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“2,99€“]

Classic Film
Classic Film je stylovým fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů a efektů. Aplikace vám umožní ponořit se do úpravy vašich fotografií. Neváhejte sdílet vaše výtvory na sociálních sítích. 

[appbox appstore id958939942 oldprice=“2,99€“]

VeryPDF
VeryPDF je aplikací, která vám umožní snadno konvertovat PDF soubory na obrázkové soubory (JPG či PNG). Nemusíte se obávat, aplikace nesnižuje kvalitu konvertovaných souborů. Hotové soubory mohou být rozeslány emailem, nahrány na Dropbox, Google Drive či Evernote nebo jednoduše vytištěny.

[appbox appstore id952542811 oldprice=“2,99€“]

30 Day Abs
30 Day Abs Challenge je aplikací, která vám přináší snadný plán pro zvýšení vaší kondice. Každý den vám aplikace ukáže, které cviky si musíte zacvičit. Aplikace vám nejdříve ukáže video s osobním trenérem, ve kterém vám všechny cviky srozumitelně vysvětlí a ukáže. Každodenní výzva nepřesáhne 10-15 minut. Každé cvičení obsahuje i velmi důležitou rozvičku.

[appbox appstore id952506066 oldprice=“3,99€“]

Out In Dot
Out In Dot je zábavná a ležérní hra, která prověří vaše schopnosti. Smysl hry je jednoduchý – musíte vyvést ven tečku z kruhu a poté zase zpátky, aniž byste se dotkli kruhu. Zní to jednoduše? Stáhněte si tuto hru a uvidíte sami.

[appbox appstore id982518152 oldprice=“14,99€“]

CScan
CScan je aplikací, která v sobě ukrývá čtyři užitečné pomocníky. Prvním nástrojem je skener, který vám oskenuje cokoliv ve tmě za pomocí baterky. Druhá funkce vám nabízí možnost nahrát svůj hlas a sdílet ho s ostatními. Třetí vám oskenuje jakýkoliv dokument a automaticky ho konvertuje na PDF. A posledním pomocníkem je skener QR kódů.

[appbox appstore id980942009 oldprice=“1,99€“]

Humidity
Humidity je překrásnou aplikací, která vám přehledně ukáže stupeň vlhkosti a další statistiky o počasí (teplota, srážky, oblačnost, rychlost větru a další), které jsou založeny na vaší současné poloze.

[appbox appstore id1018282622 oldprice=“1,99€“]

Nova Watch
Nova Watch je aplikací, na kterou prý nedokážete přestat zírat. Aplikace totiž mění barvu hodin podle aktuálního času. Upřímně řečeno, moc nerozumím tomu, co na téhle aplikaci stálo skoro $10, ale třeba si příznivci hodin přijdou na své.

[appbox appstore id959234476 oldprice=“9,99€“]

Motion Robot
Motion Robot jednoduše měří rychlost vašeho běhu jako tachometr měří rychlost auta. Další funkcí, kterou aplikace nabízí, je měření celkové vzdálenosti.

[appbox appstore id576765794 oldprice=“3,99€“]

apps

 

Dnes nejčtenější

.