Zavřít reklamu

watchOS 2 iconDnešní velká konference se samozřejmě netočí jen kolem nových iPadů a Apple TV, ale kalifornská společnost se zaměřila i na své chytré hodinky Apple Watch včetně jejich operačního systému watchOS 2, který je prozatím ve fázi testování, ale již brzy se jej dočkají všichni uživatelé jablečných hodinek. Apple totiž právě na pódiu oznámil přesný datum vydání watchOS 2. Podle Applu se všichni uživatelé dočkají watch OS 2 již 16.9!

Největší předností watchOS 2, který Apple představil na letošní červnové WWDC, je podpora pro nezávislé aplikace třetích stran, které poběží na hodinkách bez nutnosti mít i stejnou aplikaci pro iPhone. Další velkou změnou jsou tzv. komplikace třetích stran, tedy možnost rychlých náhledů aplikací přímo na ciferníku, kde vidíte například údaje o počasí nebo zmeškané hovory či. Poslední novinkou je režim Nightstand, tedy noční stojánek, která vám ukáže hodiny na šířku displeje a můžete si tak Apple Watch položit přes noc na noční stolek, připojit k nabíječce a ráno vás vzbudí a můžete do víru velkoměsta vyrazit s plně nabitými hodinkami.

Apple se hned na úvod věnoval watchOS respektive novým aplikací, mezi kterými nechybí ani dlouho očekávaný Facebook Messenger. Dále se pak zmínil, že aplikace mohou využívat všechny senzory Apple Watch včetně a například aplikace iTranslate, který překládá v realném čas cokoli jen řeknete. Další aplikace jsou například zaměřené přímo pro doktory, kteří mohou sledovat váš zdravotní stav v reálném čase.

 

Snímek obrazovky 2015-09-09 v 19.08.05

10 000 Apple Watch Apps

watchOS 2
watchOS 2
Apple Watch

Apple Watch Transit
Apple Watch AirStrip
AirStrip
Apple Watch AirStrip
Apple Watch AirStrip

Dnes nejčtenější

.