Zavřít reklamu

App Store iconApple má na Twitteru založených několik účtů, ze kterých může tweetovat zajímavosti týkající se dané služby. Dnes v tamních, časných, ranních hodinách tweetnul Apple se svého účtu App Store a oznámil veřejnosti, že dnešek bude opravdu velký a ať se všichni těsí na dnešní konferenci, která začíná v 10:00 PT, což je u nás 19:00.

Tím Apple jasně naznačuje, že se App Store dočká velkých změn, na kterých by se měla podílet i nová Apple TV 4, která by měla nabídnout plnohodnotný App Store. Je však pravděpodobné, že App Store se během dneška dočká ještě dalších několika zásadních změn, které pocítíme i na svých jiných jablečných zařízeních.

Zmíněný tweet, který můžete vidět níže dokonce retweetnul nově založený účet @AppStoreGames, který samozřejmě také patří Applu a společnost jej nedavno založila pravděpodobně z toho důvodu, že nová Apple TV bude sloužit i ke hraní her, což naznačovaly i poslední úniky.

Jak už bylo zmíněno v úvodu, dnešní konference začíná v 19:00 a Letem světem Applem u toho samozřejmě nebude chybět a přineseme vám spoustu nejaktuálnějších článků týkajících se právě představených novinek. Buďte u toho s námi sledujte naší homepage.

Podobně láká na dnešní konferenci i samotný Tim Cook, který před pár minutami tweetnul, že už se dnes nemůže dočkat, až nám ukáže, na čem pracovali. Tím nám chce zajisté naznačit, že dnes se dočkáme něčeho opravdu velkého.

Dnes nejčtenější

.